Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kilo almama..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKilo almama..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
berlev Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 153
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı berlev Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kilo almama..
    Gönderim Zamanı: 01 Haz 2014 Saat 13:49
Değerli hocam..

Oğlum 1,5 yaşında 83 cm. 
Benim problemim günde 5 öğün yemek yedirsem bile (Sabah sütlü peynirli ballı ekmekli ezme, öğle mutlaka bir muz veya elma&şeftali ezmesi, ardından iki dilim ekmekle tarhana çorbası bir kase, akşam üzeri yoğurt bir kase, akşam mutlaka ya bir muhallebi ya da tekrar bir kase çorba şeklinde) kesinlikle kilo almıyor. Tartı her zaman 10,7 kg. Gün içerisinde hareketli bir çocuk öyle çok oturmayı sevmez. Ancak hiç kilo aldırmayacak kadar da hareketli değil.
Tahlil yaptırarak hırpalatmadan önce sizden fikir almak istedim. Bir yaşında 10 kg idi. Yürümeye başladı, en fazla 10,7 oldu. Daha da kilo alımı yok. Sizce tahlil yaptırsak mı? Yoksa bu tarz durumlar yaşadınız mı hiç hastalarınızla? Normal midir?

(Doğum kilosu 2,600 - Doğumdan iki gün sonra 2,500 kg'ye düşmüştü. Boyu da 47 cm idi..)

Tahlil için sizden fikir almak istedim, yaptırsak mı diye... 
Allah razı olsun

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118859
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2014 Saat 15:33
18 aylik kilosu; zaten,10kilodur.. Hem 2600gram dogmus, hem 3.5kilo doganlara yetismis, birde 500gram fazlaliga gecmis, siz hele bir sikayet etmeyin..Daha ne yapsin, cocuk..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.