|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hümademir ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hümademir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haz 2014 Saat 09:05 |
merhaba
26 haziranda bir yaşına girecek bi kızım var kızımda yaklaşık bi haftadır popo deliğinin üst kısımında bi meme oluştu ilk farkettiğimde hemen doktora götürdüm bu yaşlarda hemoroid olmaz bu apse dedi günde 3 defa sıcağa yakın suya oturtarak banyo yapsın dedi ve bunu uyguladım meme iyice sarktı ucu sivrildi. ateş ve herhangi bi huzursuzluğu yok tek problem orda duran meme daha bi yaşına bile gelmemiş bi çocukta bu nedir? çok endişeliyim çocuk cerrahisine götürmeyi planlıyorum sizce bu nedir ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende, "olmaz" diye biliyordum, bir anne resmini cekip gonderdi, gordum.. Oluyor.. Tabii bu yasta olus mekanizmasi, biraz farkli, Karacigerin damarlarinda bir anormallik mutlaka aranmalidir. Tabii eger sahiden, "Hemoroid" ise..
Abse ise, kendiliginden acilacaktir. EGER, bu uc vermeler sik-sik tekrarlarsa, "Anal fissure" yonunden de bakilmasi icap eder. Tek bir kere olup gecenler, onemsizdir. Batticon surersiniz, olur biter. |
|
![]() |
|
hümademir ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hümademir
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAOLUN HOCAM
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|