Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hemoroid
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhemoroid

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hümademir Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hümademir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: hemoroid
    Gönderim Zamanı: 11 Haz 2014 Saat 09:05
merhaba
26 haziranda bir yaşına girecek bi kızım var
kızımda yaklaşık bi haftadır popo deliğinin üst kısımında bi meme oluştu ilk farkettiğimde hemen doktora götürdüm
bu yaşlarda hemoroid olmaz bu apse dedi günde 3 defa sıcağa yakın suya oturtarak banyo yapsın dedi ve bunu uyguladım
meme iyice sarktı ucu sivrildi.
ateş ve herhangi bi huzursuzluğu yok tek problem orda duran meme
daha bi yaşına bile gelmemiş bi çocukta bu nedir? çok endişeliyim çocuk cerrahisine götürmeyi planlıyorum 
sizce bu nedir ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119003
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2014 Saat 09:38
Bende, "olmaz" diye biliyordum, bir anne resmini cekip gonderdi, gordum.. Oluyor.. Tabii bu yasta olus mekanizmasi, biraz farkli, Karacigerin damarlarinda bir anormallik mutlaka aranmalidir. Tabii eger sahiden, "Hemoroid" ise..
Abse ise, kendiliginden acilacaktir. EGER, bu uc vermeler sik-sik tekrarlarsa, "Anal fissure" yonunden de bakilmasi icap eder.
Tek bir kere olup gecenler, onemsizdir. Batticon surersiniz, olur biter.
Yukarı Dön
hümademir Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hümademir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2014 Saat 09:44
SAOLUN HOCAM 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.