|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeren ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haz 2014 Saat 21:20 |
Merhaba, 3 günlük kızım 51 cm ve 3,250 gr.
Kontrolde herşey normal sadece kalbinde üfürüm duyduklarını söylediler.. Derecesi 2 tmiş.. Kalp ekosu istediler.. Bebeğim ağladığında dudakları moralmıyor.nefessiz kalmıyor.. Diğer herşeyi normal. Hamileliğimde sıkıntım olmadı ilaç kullanmadım...eşim ve ben sağlık sorunumuz yok.. Sigara yok... Bebek ekosu 3 günlük bebek için çekilmeli mi beklemelimiuim ? |
|
Ayda
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120857 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Offff.. Bu kadar cahillik ancak TAHSIL ile mumkundur.. Bebeklerin anne karninda iken, kan dolasimlari farklidir. Akcigerlere kan gitmez. Bunun yerine, iki damar arasinda bir "shunt" (baglanti)ve kalbin icindeki kulakciklar atasindaki, "Foramen Ovale" denilen bir acikliktan dolasim saglanir. Ilk 2-3 gun bu aciklilar tam kapanmadigi icin, bu derecede hafif sesler duyulabilir.. Kapanmadigi durumlarda da, acil bir durum yoktur.
Ayricada, acil bir sikayeti olmayan bir hastada bu acele ne!!!! Sanki bir sey bulsalar ameliyata alacaklar.. Bekleyin, 3 gun sonra o duyduklari sesler kaybolacak. Israr ederlerse sorun.. "bir sey bulduklarinda ne yapacaklarmis".... Ilave bilgi; morarma ile giden cocuk kalp hastaliklarinda, "ufurum" OLMAZ.... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Haz 2014 Saat 21:37 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|