|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gokceninannesi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokceninannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haz 2014 Saat 19:01 |
Hocam kızım 17 aylık göz kapagında şişlikler vardı doktora gittik alerji ve idrar tahlili yaptık. Enfeksiyonu var dedi ödem yapabilir dedi. Ama bu şişlikler 4-5 aylık bu çocuk bunca zamandır İYE mi? Gözüne bakmadı bile. Antibiyotik verdi. Benim hiç içime sinmedi başka doktora götürücem ama size danırmak istedim. İdrar tahlilini ekliyorum. Antibiyotik şart mı?
Ige total 7,55 renk. Sarı Görünüm. Hafif bulanık Ph. 7 Danşine 1010 Protein negatif Glu. Negatif Bılırübin. Negatıf Nitrıt.negatıf. Ürobilinojen. Normal Keton.negatif Mıkroskobi.4-5 lokosit ve 2-3 epitel hücre şimdiden teşekkürler |
|
![]() |
|
gokceninannesi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokceninannesi
![]() ![]() ![]() ![]() |
gözume takılanları eklemek istedim sorarsınız diye
Demir.76 Demir baglama.257 Crp.0,19 sedimentasyon 4 Wbc 8,9 Hct.34 Hgb11,6 Şu iki deger düşük Pdw 9,7 Rdwsd 37,6 Düzenleyen gokceninannesi - 18 Haz 2014 Saat 19:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zavalli bir doktora catmissiniz. Tek bildigi sey; her hastaya antibiyotik recetesi yazmak...
1-WBC:8.9 cok dusuk, kesinlikle Antibiyotik gerekmez. 2- IYE oldugunda, odem olmaz. 3- Nefrit oldugunda, odem olur, (degil) ve yer cekimi sebebi ile, ilk once gozlerde degil, ayaklarda odem olur... Sizin cocuk "yarasa" gibi tepesi asagida duruyorsa, o zaman gozlerde ilk defa sislikler olur. 4- Dusuk dediklerinizin bir onemi yoktur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|