|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sheeda ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haz 2014 Saat 23:29 |
Merhaba,
Cuma günü yüksek ateş sebebiyle 8 aylık kızımı acile götürdük. Muayesnesi normal çıkınca İdrar yolu enfeksiyonu süphesiyle idrar aldılar. her sahada 15-20 lökosit, küme lökosit ve 5-6 epitel görüldü Suprax 3 ml 10 gün verdiler kültürde bulaşma olduğundan bakılamamış ertesi gün tekrar idrar vermeye gittik saatlerce bekledikten sonra beze dökülmüş ertesi gün yine gidip idarr verdik lökosit 4-5 çıktı ama ateşimiz hala çok yüksekti 39,8 doktora lökosit düştüyse ateşinde düşmesi gerekmez miydi acaba 6. hastalık mı diye sorduğumda ateşin daha geç düşeceğini söylediler. Ertesi gün kendi çocuk doktorumuza götürdüm o da İYE dedi 3. gün sonunda ateş aynı devam edince sizin eski yazılarınızı okudum ve nitritin negatif olduğunu gördüm Kültür sonucu için aradım başka bir acil doktoru ve üreme olmadığını İYE olmadığımızı söyledi. Sonra ateş birden kesildi ertesi gün vücudunda döküntü oldu. Acil doktoru antibiyotiği birden kesmenin doğru olmadığını en az 7 gün devam etmemizi, kendi doktorumuz ise tesadüfen hem İYE hem de 6. hastalık aynı anda olduğunu ve antibiyotiğe 10 gün devam etmemizi sonrasında ise ultrasonla bakılacağını söyledi. çok karışık oldu ama benim kafam da çok karıştı ben ne yapıcam şimdi antibiyotiği hiç vermemiş olmayı isterdim. bizim hastalığımız ne antibiyotiğe devam mı edeyim?
|
|
![]() |
|
Sheeda ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kültür antibiyotiği 2 doz kullandıktan sonra bakıldı üreme olmadı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Cevir kazi yanmasin".... Ne diyebilirki!!! Sahtekarin onde gideni.. Bal gibi 6. Hastalik.. Nitrit(-) ve bu zat-i sahane, hala Antibiyotikte israr ediyor.. Allah islah etsin.
|
|
![]() |
|
Antibiyotiği bugun 5. Kez verdim kesebilir miyim ???
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesmedigin, kabahat... Hemen kesin. Ortada direnc kazabilecek, bir bakteri yokki!!!!!
|
|
![]() |
|
Teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|