Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Sünnet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sünnet sonrasi izler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSünnet sonrasi izler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
CeydaK Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 40
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı CeydaK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sünnet sonrasi izler
    Gönderim Zamanı: 30 Haz 2014 Saat 11:09
Hocam Merhaba,

Oğlumu 6aylıkken sünnet ettirmiştik. Hastanedeyken Ameliyathaneden geldiğinde kanaması olmuştu, doktor çok ağladığı için dikişi patlamıştır deyip tekrar ameliyathaneye indirmişti. Zaten doktorun tavrına da sinir olmuştuk. neyse.  zaman geçti oğlum şimdi 22 aylık pipinin üst bas kısmında kesik izi görülmektedir zamanla geçer diye düşünüyorum, yani umuyorum. 17 ay geçti bir değişiklik yok.
Geçen gün eşim altını değiştirirken pipi deliğinin altında sanki bir delik daha var gibi gözüküyor. dikiş hatasımıdır acaba hocam. zamanla geçer mi? iyi cene sinirimiz bozuldu her alt değiştirdiğimizde o doktor geliyor aklımıza.

Resmini eklemek istiyorum ama sanırım sistemde bir hata var.

Teşekkürler

Düzenleyen CeydaK - 30 Haz 2014 Saat 11:14
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117659
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2014 Saat 00:17
Bir Cocuk Cerrahi gorsun..

EGER: Hypospadias durumu varsa, sunnet olmamasi gerekiyordu.. Fahis hata!!!
Yukarı Dön
CeydaK Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 40
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı CeydaK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2014 Saat 09:54

Merhaba Hocam,

sunnetini cocuk cerrahi yapmisti, yapilmasi onaylandiktan sonra ameliyat oldu..
internette hypospadias durumunu inceledigimizde farkli gibi dusunmdum ama siz de kontrol edebilir misiniz lutfen,durum ameliyat sonrasi olustu oncesinde yoktu..pipiyi cekince delik gozukuyor..
eger hypospadias DEGİLSE bir mudahaleye gerek var mi , zamanla duzelecek mi?

ekte resmi gonderiyorum
cok cok tesekkurler hocam..

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117659
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2014 Saat 10:23
Yuh yani.... Hic bu kadar KASAP olaninida gormemistim.Penis basini resmen dogramis, o iz hayat boyu kalacak. .. Hypospadias degil. Cok sukur, yoksa, o kesilen sunnet derisine ihtiyac olacakti.
Ucta iki delik olmasida cok enteresan.. Simdiye kadar hicbir doktor, bakmadimi su pipiye!!! BASKA,bir Cocuk cerrahi gorsun.. Namuslu, duzgun birini bulun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.