|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dedem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Tem 2014 Saat 14:45 |
Merhaba Kadir Bey,
3,5 yasindaki oglumda 2 hafta once burun akintisi ve oksuruk basladi. Ates yoktu. Ben sadece limonlu balli su ve serum fizyolojik yaptim. Burun akintisi durdu , oksuruk hafiflemisti tam iyilesti derken dun oksuruk artti ve ates cikti.cok yukselmedi 39 a kadar cikti. Hicbirsey vermedim. Oksuruk sonrasi ates olunca dr a goturdum beta bakti negatif , fakat bronsit olmus dedi klacid antibiyotik verdi. Ben vermek istemiyorum. Ates sabah dusmustu fakat simdi yine hafif var. Ne onerirsiniz? Cok tesekkurler derya |
|
Dedem
|
|
![]() |
|
Dedem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam su an ates oksuruk yaninda burun akintisi da basladi. Acaba 2.kez grip mi geciriyor
|
|
Dedem
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118724 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktoru degistirin...
1- Bu yasta Streptokok enfeksiyonu olmaz.. "Beta" diye bir mikrop veya hastalik yoktur, k..larindan uyduruyorlar.. 2-Brosit; antibiyotiklerle tedavi olmaz.. Basit bir Grip geciriyor, sadce benim anlattiklatrimi uygulayin.. Ben 10-15 Temmuz tarihleri arasinda yokum.. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkurler hocam , iyi tatiller
|
|
Dedem
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|