|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Htc1 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Tem 2014 Saat 15:37 |
Hocam merhabalar...
Kızım şu an 8,5 aylık oldu ve hala diş çıkarmadı. Endişe edecek bir durum var mıdır? Bazı doktorlar bunun d vitamini eksikliğine bağlı olduğunu söylüyor.Doğumundan bu yana anne sütü alıyor ve hala devam ediyor arada kendi yediğimiz kahvaltı, yemek, meyve ve sebzelerle birlikte. aynı zamanda d vitamini damla hergün veriyorum. İlk kızım 5,5 aylıkken çıkarmıştı. Herhangi bir problem var mıdır hocam? Doğumu 3.120 gr ve 50 cm , şu an ; 8,600 gr ve 73 cm ...Gelişimini değerlendirmenizi rica edeceğim hocam. Şmdiden çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktorlar, Allahin aptallari... Her cocuk 6 aylik oldugunda dis cikarmak zorunda degillerdir. Benim pekcok hastam, 1 yasindan sonar ilk dislerini cikarmislardir ve bu hadise tamamen "soya cekim" dir...
D vitamin eksikligi dediler ha!!!! Derler, burasi Turkiye.. 500 gram agirlik, 5cm de boy fazlasi var. 11.5 aylik elbisesi giyer. |
|
![]() |
|
Htc1 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her zamanki gibi içimizi ferahlattığınız için minnettarız hocam...
Biz, siz buradan yönlendirmedikçe ve zorunlu bir durum olmadıkça doktora gitmiyoruz ama arkadaş ve çevreden birçok doktorun bunu d vitamini eksikliğine bağladığını duydum..Bu soru işaretini hemen size yazarak gidermek istedim. İyi ki varsınız,daha ne diyebilirim :)) Hocam bir de hatırlatmak ve bu aşamada fikrinizi almak için; bundan 15 gün kadar önce kızımın yataktan düştüğünü ve sol bacağını oynatamadığını ve dönmediğini yazmıştım. Kaldıramıyorsa ve acı duyuyorsa röntgen gerekir demiştiniz.Ben bir gün daha gözlemledim kızımı ve ilk gün oynatamadığı bacağını ertesi gün oynatmaya ve yeniden dönmeye başladı.Sonrasında tatile gittik ve yazamadım. Tatilde suda yüzdürdük, yavaş yavaş hareketlerini arttırdı ama sakınmayla birlikte.Sonuç olarak 1 hafta geçtikten sonra tamamen eskisi gibi oldu, tekme atıyor, dönüyor, emekliyor ve ağzına bile sokuyor o bacağının parmağını:))Çok uzattıysam özür dilerim hocam ama sormak istediğim şu ki; buna rağmen ileride sıkıntı olacak bir durum olabilir mi?. Röntgen çektirmemiz hala gerekir mi diye bir şüphe kalmadı değil kafamızda... Hocam size teşekkür etmek bile artık çok yetersiz kalıyor..:) |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oturun, oturdugunuz yerde... Cocuga bosuna Rontgen suasi yuklemeye gerek yok..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|