|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
asyaeren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Tem 2014 Saat 10:06 |
Hocam bir onceki konudan devam edemedim kilitlenmis. Linki atayim;
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44605
Sorunumuz devam ediyor. Hatta gunicinde iki burun da tikaniyor. Serum ile surekli temizliyorum.Emzirirken burnunu yandan yanaga dogru destekledigimde rahat nefes alip besleniyor. Geniz eti varmis gibi bir tikanma sanki ama bu yasta boyle bir etin olmayacagini da biliyorum. Aklima gelen tek neden şu; basi asiri derecede terliyor. Yaz oldugu icin de kapi pencere acik. Gelen esinti ve nemli basi boyle bir tikanmaya sebep olurmu? |
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
OLUR.... Kapiyi-bacayi acin, ceryandan korkmayin, vantilator veya Klima kullanin. Eski mailleri okuyun..
|
|
![]() |
|
asyaeren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sagolun hocam. Yazilarinizi okudum ihtiyac oldukca tekrar bakiyorum. Zaten bu yuzden daha rahat davraniyorum. Burun tikanikliginin nedeni olur mu onu bilemedim.
Tesekkurler tekrar.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Once bunlari yapin, yeterli olmazsa, once: Serum fiz, oda olmazsa, Iliadin ped, damla kullanin. Gunde 2x2'ser damla, 3 gun......
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam gecmis konusmadan devam edememistm; neredeyse 1aydir bubsekilde daha cok tek taraftan nefes alamiyor.
Serum fizyolojik hergun problem olmasada temizlik anlaminda damlatiyorum. Devam edince İlladin de kullandim 3gun ayrica KBB goturdum burnuna biseymi kacti diye ama burun bogaz temiz dendi. Sizin gecmis bilgilendirmelerinize iatinaden herseyi yapip da devam edince cevresel faktorleri dusundum. Eger bas terlemesi ve esintiden ise sebebi yapacak baska birseyim kalmiyor sanirim? Yine gecmis bilgilerinizde bas terlemesinin de bebeklerde normal oldugunu biliyorum... Sprey halindeki okyanus suyu denesem bir ise yarar mi acaba hocam? Bebeklerde kullanim diye ustunde yaziyor ama 8bucuk aylik da kullanilabilir mi? Kendimiz icin almistim evde var.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O yas grubu, "sprey" lerden pek hoslanmiyor.. Itiraz etmezse, kullanin (deneyin)...
Benim aklima, burun boslugunda bir darlik veya "polip" gelmisti ama, KBB bir sey yok dedigine gore,bu yonde konusmanin bir anlami yok. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|