|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2014 Saat 23:22 |
Mrb hocam 9 aylık yegenım 9. Ay kızamık aşısı olmuş .( Gereksiz olduğunu bılıyorum)ası olduktan 5 gun sonra yüksek ateş ve Boğazı'nın sag tarafı ıntıhaplanmıs . Bayramda Acil doktoru öyle demiş .kan testinde wbc 4.3 çıkmıştı . Yüzde monosu bıraz yüksek çıkmıştı . Dr ab vermiş 1 gun kullanılmış 3 yarım . Penos ab. Bende ab yi kesmesı gerektıgını soyledım. Monosu yüksek olduğu ıcın enfeksıyız mononukleoz olabılır dedım. Ama ates 4. Gun düştükten sonra vücutta dokuntu başladı ve sımdıde burun akıntısı başladı . Hocam bır değerlendirirmisiniz nü nedir . 6. Hastalık mı . Ama 6. Hastalıkta ates yanında bu bulgu yoktu bunda tek taraflı boğazı ıntıhaplanmıs .asıyla alakalı olabılır mı.
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 aylik iken yapilan Kizamik Asisi; hicbir ise yaramaz... Tamamen salakca bir dusunce tarzi.
6.Hastalik geciriyor. Sakin ilac filan vermeyin. Tek tarafli bogazi filan iltihaplanmadi, resmen atiyor. Boyle ahmaklardan uzak durun. |
|
![]() |
|
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sımdıde cok fena grip burnu akıyor . Hapşırıyor . Sanki yine atesı çıkıcak gıbı bır de denıze sokabılır mıyız antalya tarafındayıZ tuzlu su ıyı gelır mı
|
|
![]() |
|
Birde hala halsiz huysuz bu hastalığın huysuzlugu ne zaman geçer . Burun akıntısı yeni bı virüs aldığını mı gösterir yada 6. Hastalığın devamımı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Atesi dustukten sonra, denize sokabilirsiniz, iyi bile gelir.
Her iki durumda VIRAL oldugundan, hangisi oldugu cok da onemli degildir. Ister Grip olsun, Ister 6. Hastalik, zaten ilac-Antibiyotik vermeyecegiz. |
|
![]() |
|
nisansu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
Hocam ben bebeğin annesiyim ilginiz için teşekkür ederim ateşi suan yükselmeye başladı pedifen surup verdim devamlı bugün yatmak istiyor ve sürekli ağlıyor hocam birde sürekli hapşırma ve burun akıntısı var peki hocam bu durum ne zamana kadar böyle sürer ateşi daha ne kadar devam eder hocam korkulacak bişey yok dimi 8 gündür oğlum çok zorlandı ve zayıfladi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Atesi:4-5 gun, Grip arazlari en az:2-3 hafta surer. Ates dustukten sonra denize sokarsaniz, bu 2-3 haftalik sure baya kisalir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|