|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasasinben ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yasasinben
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2014 Saat 10:36 |
Kadir hocam merhaba kizim bu ay icinde yaklasik 2 defa ayri zamanlarda en fazla 37.8 olacak sekilde ateslendi. Ben. Asla seyrine dokunmadim ates dusurucu ilaclarla ve ayni gun kendiliginden gecti. Bu sabahta 38 derece atesle uyandik.Geceleri zaten suregelen bir uykusuzluk sorunumuz vardi ama bir iki haftadir daha yogun sekilde.Gece ciglik atip uyaniyor surekli ayagimda sallamami istiyor ve ozellikle geceleri huysuz. Ama gunduz hicbir sorunumuz yok, istahsizlik,halsizlik vs. Ancak yine de bu zaman zaman cikan ateslerin nedeni anlamis degilim. Bu ay havuza girdi birkac kere acaba idrar yollari enfeksiyonu mu oldu ya da kulaklariyla ilgili bir sorun mu var dersiniz? Sizin klasik Türk inanisi olan üşütme kavramina inanmadiginizi biliyorum ama hakikaten de genelde hastalanmalarin havuz sonralarina, soguk icilen iceceklere ya da cereyanda kalmalarin ardindan baslamalarini neye bagliyorsunuz? Cunku ben bilmis bir ifadeyle usutme diye birsey yoktur mikrop vardir diyorum ama arkasini aciklayamiyorum...sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118897 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Saglam bir kimseye, "soguk" hic bir etkide bulunamaz.
Zaten hastaligi kapmis, 1-2- gun sonra atesi cikacak bir sahis, soguga maruz kalirsa, MEVCUT HASTALIGIN arazlari artar. Zira, soguk etkisi ile, bogazdaki damarlar daraldigindan, bu bolgedeki mikroplarla olan mucadele, damarla daha az miktarda bagisiklik maddeleri nakil edebilecegi icin, aksar. Idrar yolu enfeksiyonu olsa, idrar yaparken yanma olur, idarinin tamamini yapamaz, az az yapar, mesane hizasinda karin agrisi olur, altina cis kacirmalar olur. Agizina bakin; Dilinde kalin bir pas tabakasi yoksa, agizinda pis bir koku alinmiyorsa, Antibiyotiklik bir durum yok demektir. |
|
![]() |
|
Yasasinben ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yasasinben
Hocam merhaba bugun kizimi kontrole goturdum.kulaklarinda hicbir sorun yok bogazlarda hafif bir kizariklik var.bir de idrar tahlili yaptirdim ne olur olmaz diye. 1-3 lokosit, 7-9 eritrosit,1-3 epitel, keton(pozitif),kan (pozitif), nitrit(negatif) cikti. doktorumuz ultrason ve kultur de istedi.ultrason temiz cikti ama kultur sonucuna gore konusuruz dedi doktorumuz. Ne dusunuyorsunuz hocam?nitrit negatif ise enfeksiyon diyorsunuz ama diger sonuclar ne anlamdadir? Sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118897 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
US'u ne halt etmeye cektirdinki!!!! IYE yokki, US veya Kultur niye isteniyor. O soytari doktora benden selam soyle, Bu isi dogru durust bir kitap okuyarak ogrensin... Bu isler Tibbiyedeki palavra Prof. larin anlattiklari gibi hic degil. Ogrensinde gelsin. Veya biliyor, ama isin namussuzlugunu yapiyorki, bu durum daha vahim bir durumdur.
Kulturde, illaki bir ureme olacak, zira bu namussuz laboratuvarlarin cogu doktorlarla anlasmalidir. NITRIT(-) ise Enfeksiyon YOK demektir... Fazla ugrasmayin. Bu sahtekardan uzak durun. Yoksa, sizi hicbir zaman rahat birakmayacak devamli doktora gitmenize sebep olacak icatlarda bulunacak. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|