|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nukusev ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2014 Saat 16:12 |
Hocam merhaba tekrar Size bir soru daha sormak istiyorum özür dileyerek lütfen merakımı mazur görün..
Hocam bu kistik fibrozis hastalıgı nedir? Belirtileri nelerdir? ne zaman şüphelenip ter testi yaptırmak gerekir? Şimdiden teşekkürler saygılar..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Sarisin olacak.
2- Kilo alamayacak, gelisme geriligi olacak 3- Sik sik Solunum yolu enfeksiyonlari gecirecek. |
|
![]() |
|
nukusev ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam benim oglum 3 yaşında şuan ve 1. Ve 3. Madde şuan tutuyor sizin dediğinize göre.Kilo ve boyu yaşına göre iyi durumda..testi yaptırmama gerek varmıdır :((
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Unutmusum, kizlarda daha fazla oluyor, erkeklerde nadir. Mutlaka gelisme geriligi olmali. Teste gerek yok.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah razı olsun hocam saolun çok..başka bir dr söylese hiç önemsemiycem ama siz söyleyince panik oldum azönce...cok teşekkür ederim..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|