|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canımkızım ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ağu 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı canımkızım
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2014 Saat 22:03 |
Hocam biri kendimle biri 5 yaşındaki kızımla ilgili 2 sorum var. Benim ayak tırnağım resimdeki gibi hocam dar bir ayakkabı giymiştim o yüzden mi oldu bilmiyorum. Ayakkabı giydiğimde acıyor normalde acıma ağrı falan yok. Kendiliğinden geçer mi?
Ikinci sorum: kızım 2 gündür sağ kasığının yürürken yada hareket ederken ağrıdığını söylüyor. Hareket etmediğinde ağrı yok. Yürürken topallıyor. Dün havuzda çok kaldı ters bir hareket yapmış olabilir. Doktora götürmelimiyim? |
|
![]() |
|
canımkızım ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ağu 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı canımkızım
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://i.hizliresim.com/vYGVpR.jpg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Sizde; tazyik sonucu, tirnak kokunde kanama olmus. Tirnak tamamen degisene kadar sabr edin. Yapilacak bir sey yok... ( Varda; "tirnak cekilecek" diye soylemedim.)
2- Kiziniz 2-3 gun istirahat etsin gecer. Apandisit filan degil. 5 gunu gecerse, konusalim. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı canımkızım
Çok teşekkür ederim hocam iyiki varsınız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|