Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ek gıda
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumek gıda

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
leyla3868 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 48
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyla3868 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ek gıda
    Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2014 Saat 10:48
hocam kızım 16.08.2013 doğumlu. 72 cm. 9400 gr. emzirmeye devam ediyorum. çalışan anne olduğum için 5.5 tan sonra emzirebiliyorum. kızımın yemeklerle sıkıntısı yok. günlük et ihtiyacını vermeye çalışıyorum. ancak kahvaltı yapmıyor. peynir, süt, yumurta hiç birini yemez oldu. yumurtayıda sütüde türlü türlü denedim. artık tadına bile bakmadan reddediyor. 10 aylığa kadar yumurta süt peynir sıkıntısız yiyordu. artık ağzına aldıramıyorum. yoğurt yiyor sorunsuz. kendi yaptığım yoğurttan yediriyorum nerdeyse her öğününde. ancak sabahları herşeyi reddedince çorba içiriyoruz. günlük 600 ml süt ihtiyacını karşılayamadığımı düşünüyorum. benim sütüm ve yoğurt yeterli olmaz sanırım. eve gidince ve gece sık sık emiyor. nasıl bir çözüm üretebilirim. yardımınıza ihtiyacım var.
HAYAT KIZIMLA DAHA DA GÜZEL
Yukarı Dön
leyla3868 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 48
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyla3868 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2014 Saat 11:05
hocam kızım 3.100 gr doğdu. 
HAYAT KIZIMLA DAHA DA GÜZEL
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118380
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2014 Saat 19:29
Dogum kilosuna gore; normal. Butun gece emzirirseniz, kahvaltiyi tabiiki yapmaz. Kahvaltiyi, uyandiktan 3-4 saat sonra (kim bakiyorsa) yaptirsin. Sutu soguk verin, su icme adeti olmasin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Eyl 2014 Saat 19:30
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.