|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Arelinko ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2014 Saat 23:29 |
Hocam bir arkadaşımın sorusunu soracağım size..
"Önceki gün yatıp kalktıktan sonra kusması basladı cok yedirmisşm ondandır deyıp dün cok az besledim dün ikikere besledikten sonra az vermeme ragmen kustu ve dün gece sabaha kadar bulantısı oldu öğürüp durdu bisey de yemedi. normalde 3 kere falan mama yıyor bugun gun içinde huyzuz ve mızmızdı ve ıkı kere kustu. ben yine yemtk az verdim daha cok su verdim ama o suyu bile kustu .hemen kusmuyor genelde besledikten 5 10dk sonra yada 1 saat yatıp kalktıktan sonra oluyor. Gundüz ek gıda gece mama ile beslenen cocuk (erkek) 9 aylık 10 kilo ( doğum kilosu 4 kg)iki aydır kilosu aynı. gecen ayda yine böyle oşmustu doktor kan idrar kaka ve röntgen isteyip bişey bulamayınca dişten demişti 1 hafta on gün sürüp kendilipinden gecmişti ateşi yok ishal 3 kere sulu ve sarı yaptı. Hocam ilginize kendim ve arkadaşım adına teşekkürler |
|
Rahat bırakın büyüsün
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok fazla "ek gida" yediginden olabilir. Sutlu gida miktarinin en az;600ml olmasindan emin olsunlar.
1.2kg fazlasi var. Evvelce cok yedigi icin ve asiri kilo aldigindan olabilir... Bunlarin; Kan,Idrar, Kaka tahlilleri ve Rontgen(?) istenmesi arasindaki TEK BAGLANTI, Doktorun; cok "anasinin gozu" bir doktor oldugudur. "disten"dir demesi de ayrica cok Cahil oldugunu gosterir.. Hangi kitapta okumus, sut dislerinin cikarken, kusma yaptigini??? Sahane Turk Tip Egitimi iste boyle doktorumsu yaratiklar peydahliyor.. Az yedirsin, yemediginde israr etmesin, kusmasi gececek. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|