Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hocam yardım:( cok bunaldım yemek)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhocam yardım:( cok bunaldım yemek)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9100
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı miss hugolina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: hocam yardım:( cok bunaldım yemek)
    Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2014 Saat 16:51
Kadir Hocam merhabalar,

Daha öncede yazmıştım,kızım şu an 13 ayı bitirdi.10 cu aya kadar makarna,dolma içi,tost ekmeğinden yiyen çocuk yemez oldu:( katı gıdaları diliyle geri ittirip tükürüyor,yada öğürüyor.Şuan mesela hiç kahvaltı yapmıyor:( Mecburen yoğurdun içinde yumurtayı ve peyniri ,veriyorum.Bir iki bebe bisküvisi yada kahvaltı karışımı yapmak zorunda kalıyorum yemeyince...Öğlen şehriye çorbası,yada balkabağı,irmik,patates karışımlı çorba,tarhana çorbası(içine ekmek doğruyorum bunda sıkıntı yok,ama kahvaltıda direk ekmek yemiyor)mercimek,yayla,ezogelin...Uyanınca yoğurt 2 saat sonra meyve yiyor.Ben nerede hata yapıyorum?!!!zorlada ağzına koyulmaz ki bu.İstediği şeyleri yedirmeye devam mı edeyim?aç mı bırakayım? Bebeğim emiyor,Allah izin verirse bu defa büyükleri dinlemeyip 2 yaşına kadar emzireceğim...Sorun şuan sadece kahvaltı onuda bi çözebilsek?:(Günde yarım litre süt ve süt ürünlerini tamamlıyoruz...Birde hocam kızım çok hareketli bir çocuk hep böyleydi,şimdilerde de yürüme çabaları hiç durmuyor.Ama kayınpederim bu çocuk geç kaldı,yürümez bu kiloyla diyor.Kilodan olsa hareketsiz olur:( sadece bir iki adım atıp düşünce korkuyor.

Kilosu 11.600  boy 76.5

Düzenleyen miss hugolina - 08 Eyl 2014 Saat 17:46
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120405
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2014 Saat 19:45
2.3kg fazlasi var... Boyuna gore bile, 1.6kg fazlasi var.. Bir kiz cocugunu nasil bu hale getirebilirsiniz????
Baskada HICBIR ANORMAL bir durum yok... Zamani gelince yuruyecek..
Bu kadar asiri kilo almis bir kiz, tabiiki boyle bir; istahsizlik devresine girecektir. Yoksa, obez olmasi kacinilmazdir. Zorlamayin, o istedigi kadar verin. Ek gidalarda da, SAKIN zorlamayin.
Yurumesini ve bilhassa o dedeyi kafaniza takmayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.