|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dream ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2014 Saat 13:38 |
Merhabalar Kadir Bey. Benim kiz bebegim su an tam 3 aylik. 5.850 kilo ve 61cm boyu var. Anne sutu aliyor fakat sutumun yetersiz kalmasindan dolayi mama takviyesi aliyor. Daha dogduktan 1 hafta sonra kabiz oldu yaklasik 15-20 gun surdu bu durum.sonra duzeldi yumusak kivamda sari renkli bazen her gun 1 kere ,bazen 2 gunde 1 kakasini yapmaya basladi. Fakat 5 gundur afedersiniz boyle keci kakasi gibi semsert tas gibi kokusuz 7-8 adet kaka yapiyor. Surekli sancisi var,agliyor bagirsaklarini bosaltamadigi icin huzursuz.sabah aksam zeytinyagi veriyorum 1cay kasigi. Dun gece cok aglayinca kendi doktorumuzun verdigi fitili kullandik ama onda da tas gibi cikti ve poposu kipkirmizi oldu cok agladi resmen gozyasi akti bebegimden :( sizce bu kabizlik neden oluyor,mama aldigi icin mi?yoksa kullandigimiz mama mi kabizlik yapiyor ya da benim sutumden olabilir mi ?sizin fikrinizi ve tavsiyelerinizi dinlemekten memnuniyet duyarim.. Tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
150 gram fazlasi var.. Bana kalirsa, anne sutu yeterli idi, siz kurcalayip, isi rezil ettiniz.
Mama hazirlarken hata yapiyor olabilirsiniz. Mama tozunu kasiga aldiktan sonar "slime" yapilacak ve oncesinde, bicagin kenari ile BASTIRILMAYACAK... Biberona; once su konulacak, sonra toz ilave edilecek. Buna ragmen sert kaka yaparsa, her mamaya; 2-3 cay kasigi (2-3ml) zeytinyagi ilave edin. Anne sutu ile kabizligin alakasi yok, oncelikle anne sutu verilecek. |
|
![]() |
|
dream ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam surekli emzirmeme ragmen bebegim gunlerce agladi, 3 dk emip birakiyor ve deli gibi aglamaya basliyordu ve sonrasinsa artik gogsumu reddetmeye basladi.muayene oldguum doktor sutumun doyirmadigini ve bebegin ac kaldigini soyledi.yetersiz oldugunu soylemem bu sebepten.mamayi anlattiginiz gibi hazirliyorum fakat demekki bagirsaklarini rahatsiz eden birsey var.zeytinyagi vermye devam edecegim. peki tesekkurler kadir bey.iyi calismalar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|