|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
durucan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2014 Saat 22:33 |
dr bey sayenizde 7 yasindaki kizimin kulak agrilarini iliadinle hemen keserdik taki geçen seneye kadar gecen sene kulagi agridi hemen iliadin yaptim ama kanama oldu bactrim kullandim kanama hic kesilmedi hatta arttı kbb ye goturdum kulak zari delinmisti antibiyotik, kulak damlasi ve karisim bir burun damlasi verdi anca oyle iyilesti. cok zor ve agrili kanamalı gunler gecirdik.
bir kac gun once kulaginda hafif kir akintisi vardi korktugum basima geldi bu aksam kulagim agriyor dedi cocuk da bende cok korkuyoruz ayni seyleri yasamaktan telaslandi ayni oyle agriyor dedi, iliadin damlattım 2x2 ama korkuyorum yine olursa napmam lazim? eger delinmemisse nasil engel olurum yada allah korusun tekrar ayni sey olursa ne yapmaliyim
Düzenleyen durucan - 29 Eyl 2014 Saat 22:35 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin'e devam edin. Iliadin sprey DEGIL, damla sekli olsun. Bu sayede cocuk sirt ustu yatarken ilaci damlatabilirsiniz. Her bir tarafa damlattiktan sonra, AYNI tarafa basini cevirip, 1-2 dakika bekleyin. # gun kullanin, sonrasinda 1 hafta Serum fiz kullanin.
|
|
![]() |
|
durucan ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr bey iyi gunler 3 gun iliadin yaptim ama inatci bir burun tikanikligi var bir kulagindan hafif kir akmış bugun bos gecirmem lazim iliadini serum fizyolojik yapıyorum ama acilmiyor. Alerjik rinitimiz var aslinda nazonex kullaniyorduk ama vermiyorum. Ne yapayim bugun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Onu once soylesenize, simdimi soyluyorsunuz!!!!!!!!!!!!!!!!
Nasonex; KORTIZON'dur... Kortizon etkisi ile vucut viruslere karsi direnc gosteremediginden, virusler dokuya derinlemesine yerlestigi icin, 1-2 hafta cekeceksiniz.. Butun bu basiniza gelenler; Nasonex sprey yuzunden.. Sizi Allerjik Rinit diye kandirdilar. Grip esnasinda kullandiginiz zaman vucut tepki gosteremez ve siz Nasonex'i kestiginizde, vucut; viruslerin ne kadar cok yayildigini farkederek, panik halinde asiri tepki gosterir..Simdi basiniza gelenler, hep o Nasonex yuzunden.. Su anda yapabileceginiz, 3 gun Iliadin, 1 gun Serum fiz lerle Kortizon etkisi gecene kadar durumu idare edeceksiniz. Bir daha Nasonex kullanmayin ve aradaki farki gorun. Bu ilaci KASTEN veriyorlar.. Eski maillerde bunun hikayesini cok anlattim. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Eki 2014 Saat 20:14 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|