|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aslıbebek
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aslıbebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: uçak yolculgu grip burun tıkanıklıgı ?Gönderim Zamanı: 02 Eki 2014 Saat 20:30 |
|
hocam selamlar saygılar , 16 aylık kızımla su an şehir dısındayız ve 3 gun sonra donecegız fakat bugun huysuzlukla beraber burun akıntısı ve hapşurma basladı sanırım grıp olacak yastıgına cold mix damlattım sadece hiç bişey vermedim , evde olsak hiç korkmayacagım hocam ama su an uzaktayız ve basıma geldıgı için biliyorum burnu tıkalı halde uçağa binmek kulaklara çok zarar veriyor elimde xlear adlı bir sprey var sizce bır sorun yasarmıyız herhangi bir şey kullanmamıza gerek var mı hocam ? şimdiden iyi bayramlar saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Eki 2014 Saat 20:42 |
|
Grip nedeni ile Oztaki borusu kapali olanlarda, Orta kulaga hava giris-cikisi olmadigindan, esas onlara HICBIR SEY OLMAZ...
Hadise, ara ara Oztaki borusunun acilip-kapandigi kimselerde olur. Bunun icinde yaninizda, Iliadin Ped. DAMLA bulundurun... Burun tikanikligi icin degil, Kulak agrisi olursa kullanin... Ilk sayfada; yazarlar bolumunde, makalelerim arasinda "Cocuklarin Ucak Yolculugu" ile ilgili yazim var, onu okuyun. HERKEZIN KURBAN BAYRAMI KUTLU OLSUN. |
|
![]() |
|
aslıbebek
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aslıbebek
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Eki 2014 Saat 21:29 |
|
hocam engın bılgılerınıze hayranım bir şey daha öğrendık çok tesekkurler illiadin yanımda gerekırse kullanacagım
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|