|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Asud ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eki 2014 Saat 22:52 |
Hocam, eski arsivdeki butun mailleri okudum. Benzer bir mail buldum. ona ilavelerimle danismak istedim. 7 yasindaki kizim okulda dusmus. NAsil oldugunu, sonrasini hatirlamiyor.Alni sag tarafa dogru yumurta kadar sismis, kan toplamis gibi, minik minik kirmizi noktalar vardi. Sis indi, kizariklar duruyor. Midesi de bulaniyordu. Daha onceki yazilarinizi okudugum icin tetkik yaptirmayacaktim ama yine de doktora goturdum. 48 saat gozlemleyin, saat basi uyandirip kontrol edin dedi. saat basi zorla uyandiriyorum, uyku sevmez kizim gozlerini acamiyor su an. 10 saat gecti. Bu arada bir kere kustu ama cok midesi bulaniyor. Uyurken de surekli sayikliyor. Korkudan diye dusunuyorum ama bir belirti midir? Gozlemlemeye devam edecegim. Dediginiz arazlar olursa gotururum ama sormak isedigim asil soruyu korkarak soracagim.
Beyin hasari olsa bile yapilacak birsey yok demissiniz. Bu beyin hasari nedir ve nasil anlayacagim. Simdi internette ararsam, cok uc seyler bulacagim icin sizi rahatsiz ettim. Saygilar
|
|
![]() |
|
Asud ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Atesi de cikiyor su an... 11 saat gecti... 38.1... Baglantili midir hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dusmekle beyin hasari OLMUYOR... Dusme sonucu olan sarsinti ile, beyin cidarindaki damarlardan bazisi yirtilip, beyin zarlari arasina kanama olabiliyor. Saatler sonra, bu kan pihtilasip, etraftan su cekmeye baslayip siserse, beyine baski yapabiliyor ve beynin hangi kismina baski yapti ise onunla ilgil arazlar cikiyor. Her saat basi uyandirmaniza gerek yok...AMA bunada sukur, bu sekildeki cocuklari "24 saat uyutmayin" diyen gerzeklerde var...
Boyle bir hadise oldugunda, kafatasina bir delik acilip (Burr hole) kan aliniyor, tedavi olmus oluyor... Korkmayin, bu kadarcik dusmelerle bir sey olmuyor.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Eki 2014 Saat 03:39 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cok tesekkur ederim. Atesi ile ilgileneyim de rahat etsin o zaman :))
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dokunmayin... Ates, vucudun savunma mekanizmasidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|