|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jade05 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eki 2014 Saat 23:18 |
Hocam merhabalar,
3 yaşında oğlumun dün ilk başta sesi kalınlaştı kabalaştı,hafif burnu tıkalı ve akıntısı var,ateşi hiç çıkmadı ama boğazında sıkıntısı var belli,öksürüyor ama onuda tam çıkaramıyor boğuk boğuk kesik bir öksürük hırıltılı...sesi acayip değişti ![]() ayaklarına viks sürüp yatırıyorum ,viksli buhar yapıyorum,ballı limon,coldmix kısaca dediklerinizi aynen uyguluyorum öneriniz varmı hocam ...size güveniyorum bir tek... Bu arada kilosu: 15.3 kg. boyu:100 cm
Düzenleyen jade05 - 16 Eki 2014 Saat 23:32 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vicks, goguse surulur, ayaga degil... Dogru, ordanda kana karisir ve agizinizda Vicks kokusunu duyarsiniz, ama, MAKSAT HASIL olmaz... Ayak tabanina surmek sadece maskaraliktir.
Vicks'i goguse sureceksiniz, vucut isisi ile buharlasacak ve SOLUNUM ile alinacak... Akut Larenjit (krup) olacak gibi, gece sikisirsa, yarim ampul Decort vurdurun... 6cm boy, 700gram agirlik fazlalari var. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|