Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım deterjan yemiş olabilir
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızım deterjan yemiş olabilir

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hayatbilgisi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 167
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hayatbilgisi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kızım deterjan yemiş olabilir
    Gönderim Zamanı: 18 Eki 2014 Saat 22:39
hocam cok sIkIntidayim.saat 4bucukta makineye camasir koydum.deterjan gozunede toz deterjani koydum.detrrjan gozunun kapagini kapattigimi zannediyorum.2yasindaki kizim karsimda oynuyodu. hemen yandaki banyoya girip ellerimi yikadim. ciktigimda kizim acik olan deterjan gozunun basindaydi.bende yanina gidip panikle ellerini sirkeleme ihtiyaci duydum hemen.ellerini kokladim bisey kokmuyodu.agzinda emzik vardi emzigine baktim hatta emziginin tadina baktim bisey yoktu.yinede emin olamiyorum. int. bakinca icim daraldi. hast. gitmemekle hata mi ettim.hocam ole bisey olduysa yani yediyse ne gibi belirtiler olur? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118307
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2014 Saat 08:59
Zehir degil, bir sey olmaz.
Yukarı Dön
hayatbilgisi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 167
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hayatbilgisi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2014 Saat 12:18
hocam cok sagolun icim cok rahatladi ALLAH size saglikli uzun omur versin
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.