|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kbryldrm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eki 2014 Saat 13:37 |
Kadir Bey.. merhaba iyi günler. kızım 31 aylık, boyu 93 cm, kilosu 12,2.
Doğru dürüst bişey yediremiyorum. yemekle pek ilgisi yok. önereceğiniz bir iştah şurubu falan varmı acaba. kilosu düşük geliyor bana ama sizin fikriniz benim için önemli. sizin sayenizde ilaçsız atlatıyoruz gribi falan. takip ediyorum sürekli de sitenizi. ancak uzun zamandır yazmıyordum. sağlığı yerinde çok şükür. bir dönem 3 ay kadar hiç kilo almamştı. geçen ay 400-500 gram arası aldı. birgün çok güzel yiyor bir gün hiç yemiyor. çok düzensiz. bu ara grip atlattı ondandır dedim ama değil sanırım. bilmiyorum ben mi abartıyorum. çok kilolu olsunda istemem ama düşük sanki kilosu.. sabah uyanınca birde uyuyacağı zaman keçi sütü veriyorum 220-250 cc arası süt içiyor versem sürekli içecek. durum böyle. bilgi verirseniz sevinirim kolay gelsin. iyi çalışmalar..
|
|
![]() |
|
kbryldrm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
doktor bey iyi geceler. henuz bakma firsati bildum ancak cevap goremedim. gormemis olabilirmisiniz? bilincli mi cevap vermediniz? sizin fikirleriniz onem verdigim icin yazmistim. cevap verirseniz sevinirim. iyi gunler..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Suallere sira ile cevap veriyorum. Siz; saat 00:00da ikinci maili atinca, sualiniz en arkaya gitmis...
Son 2 aydir, sualler anormal sayida artti, gunluk 80-90 (ozeller dahil)sual geliyor. Birde bu Turk Prof. larin sacmaliklarina yazi hazirlayacagim derken, sualler birikmis olabiliyor.. 5cm boy fazlasi, 600gram eksigi var. Eger istahsizligi had safhada ise; Sipraktin deneyin. Gunde:2x1 olcek(5ml) 5 gun verin, 3 gun ara verin. Sonucu konusalim. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haklısınız Kadir bey.. Zaten görmemişsinizdir dye düşünmüştüm. teşekkür ederim verdiğiniz cevap için.
çok fazla değil sanırım kilo eksiği.. ben kendimde zayıf olduğum için sipraktin kullanmıştım. hatta bu pazartesi ve salı kullandım. o kadar çok uyku ve konsantrasyon eksikliği yapıyorki içmeyi bırakmak zorunda kaldım. işyerindeyim malum iş yapamıyordum. dozuda kızıma önerdiğiniz miktar kadar alıyordum nerdeyse fazla değildi. kızıma bu dozajda verdiğim taktirde o da aynılarını yaşacak sanırım belki benden de fazla etkilenecek. biraz daha beklemek istiyorum sipraktin vermek istemiyorum. yine size danışmış olayım düşüncelerimi doktor bey. korkuyorum çünkü çok ağır gelirmiş gibi geliyor.. iştah açıyor kesinlikle onu biliyorum.. hatta düşünmüştüm versemmi diye de beni böyle sarsarsa ona neler yapar diye vermedim. başka bir öneriniz varmı acaba. teşekkür ederim şimdiden doktor bey sağolun bilgilendirdiğiniz için.. iyi günler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Verdigim dozu daha da azaltin, 1/4 olcek verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|