|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mhayal ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eki 2014 Saat 23:21 |
Kadir Bey,5 yaşındaki oğluma tahlil yaptırdım. Doktor reçeteyi hemen doldurdu ama ben size danışmadan hareket etmek istemiyorum..Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim..Oğlum 5 yaşında boyu 113,5 - 21,700 kg... WBC 8,66 (3,5-10) RBC 5,26 (3,8-5,8) HGB 13,9 (11,5-16,5) HCT 40,6(35-50) MCV 77 (80-97) MCH 26 (26-32) MCHC 34 ( 30-38) AÇLIK 95 (60-100) KREATİNİN (SERUM) 0,29 (0,31-0,47) DEMİR 80 (25-115) DEMİR BAĞLAMA 420 (274-475) FERRİTİN 17,8 (20-200) HİDROKSİ VİTAMİN D3 4,91 (20-40) Reçetede ferrum şurup , devit 3 ampul ve günlük dvit3 damla verdi... Saygılarımla, |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118117 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlar resmen CETE..... Doktor-Laboratuvar; ortak calisan bir soyguncu cetesi...
Doktor Laboratuvara gereksiz yere haybeden hasta gonderiyor, Laboratuvarda "Cocuk" degerlerinin yanina, "Cocuk Referans Degerlerini" degil, "Eriskin Referans Degerlerini " yaziyor, hic yoktan hastalik icad ediliyor, sizde cocuk duzeldimi hababam, bi doktora, bi laboratuvara kosusturup, paralari saciyorsunuz... O geri zekalilara soyleyin...: COCUKLARDA: Serum Demiri: 40-100microgra/dL, Baglama kapasitesi: 100-400mikrogram/dL araligindadir... SACMALAMASINLAR... FERRITIN: 6AY-15 YAS ARASINDA: 7-140ng/mL dir.. Cocuk Referanslarina gore degerlendirildiginde, cocugunuzda, Anemi filan yok... Zaten; HGB:13.9g/dL olmasi tek basina Anemi olmadigini gosteriyor... AMA bunu ya anlamayacak kadar cahiller yada SAHTEKARIN onde gidenleri. Lutfen bunlara benim , SAHTEKAR dedigimi soyleyin ve hadlerini bildirin... Sadece: Senede 1 defa; 1 ampul Dvit3 icirmeniz yeterlidir. |
|
![]() |
|
mhayal ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
göz göre göre evlatlarımıza neler yapıyorlar...o reçeteyi yazarken ki rahatlığını görseydiniz hocam..bu nasıl bir vicdan.. Allah sizden razı olsun..sayenizde içim çook rahat...
Allah size ve ailenize dert,hastalık yaşatmasın...tekrar çok teşekkür ederim.. izninizle bir soru daha sormak istiyorum..eski maiileri taradım ve kabızlık sorununa genelde duphalac veriyorsunuz..oğlumun diyetine dikkat ederim..günde 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içirmeme rağmen hep kabız..rahat olarak tuvalete çıkamıyor..gliserinli fitil bir kere kullandım. rahatladı ama ben dışardan fazla müdahale etmek istemiyorum..Sorum şu; duphalac ı her gece düzenli ve uzun süreli kullansam bir sakıncası var mı? Bağırsaklarını tembelleştirmiş olurmuyum.? Yada alışkanlık yapar mı? Uzun süreli kullanımlarda neler olabilir? Yada kabız olmaması için uzun süreli ve düzenli kullanabileceğim bir şey var mı) ( hocam kuru kayısı ,erik vs..herşeyi denedim ama kabızlıktan kurtulamıyoruz).. her gece 5 ml versem uygunmudur? 5 yaşında 21,700 kg saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118117 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Duphalac ve Zeytinyagi, zaman kazanmak icindir. Devamli kullanim icin degil. Sizin bu arada cocugun yediklerindeki "lifli" gidalari arttirmaniz SARTTIR... Pirinc, Patates, Muz ve Elmayi kesin. Armut, murdum erigi, kayisi ve incir kurularindan yedirmeye devam edin.
Duphalac; mushil ilaci degildir; Probiyotik bir sekerdir. Teferruati eski maillerden okuyun. Kabizlik konusu artik hergun sorulur oldu...Hicmi okumuyorsunuz!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|