|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ebru432 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eki 2014 Saat 22:48 |
Hocam oglum 29 aylik iki sorum olacak.
1) banyo sonrasi 10 aylıkdan beri cildi kuruyor pulpul dökülüyor sonra dermatite ceviriyor aciyor diyor. Ultralan sürüyorum geciyor ama tekrarliyor. Bu hep boyle mi gidecek bu bi hastalikmi 2) x bacak tanisi koymak icin cocuk nasil durmalidir. Ben foto cektim ama yeterli mi? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeterli.... Evet; X-Bacak var... Birer ay aralarla toplam 3 ampul Dvit3 icirin, Nisan ayinda bir daha resim gonderin.
Cildi icin, Ultralan yerine, Saf Vaselin surun. |
|
![]() |
|
ebru432 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yanlis yapmamak icin soruyorum. Onumuzdeki 6 ay icinde, bir ay içip bir ay içmeyecek dimi. Birde hocam bu x_ beine düzelme durumu icin bir yas siniri var mi çocuklarda.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugun ilk ampulu vereceksiniz, ikinci ampul, 1 ay sonra verilecek.. 3. ampulde ondan 1 ay sonra verilecek. HER GUN VERILMEYECEK....
Buyume durana kadar(18 yas) duzelme imkani var. Ne kadar erken baslanirsa, o kadar kisa surede netice alinir.. Misal:10 yasinda duzelmesi, 2-3 sene alir.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|