|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Foxi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kas 2014 Saat 18:04 |
Kadir Bey Merhaba,
Akşam oglumuz çok terlemişti kucagıma aldım birden titreme geldi acaba dedim tuvaletimi geldi lavaboya götürdüm dahada titeemeye başladı. Korktum hem güldü hemde bir noktaya baktı sonra odasına getirdim yorganı üstüne örtünce sorular sormaya başladım cevapladı.. Acaba üşüdümü yoksa havalemi çok tedirgin oldum.. olay 3-4 dk'dan ibaret.. Ateş yok kopurme yok yaşı 5 bir gün öncesi geniz eti ameliyatı oldu. O gün az beslendi çok hareket etti, acaba kan şekerini düştü yada usudumu.. Ertesi gün hiç bisi olmadan oynamasına devam etti Soğuk havale nasıl bisi acaba mi dedik? Kucagimdaydi o panikle kasılma oldu mu anlayamadım. Teşekkürler..
Düzenleyen Foxi - 03 Kas 2014 Saat 18:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Genelde; 4 yasindan sonra "Atese bagli" havale cok nadirdir..
Atese bagli havalelerde, zaten; once ates olmaz. Ates ve Havale ile ilgili makalemi ilk sayfadaki Yazarlar bolumunden okuyun. Cok egitim almaniz SART... Ates ile ilgili butun makaleleri ve mailleri okuyun. SAKIN; Ilac vermeyin, hicbir sey yapmayin... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Kas 2014 Saat 22:24 |
|
![]() |
|
Foxi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey,
Bu anlattıklarım üşümemi acaba ? İlk kez başımıza geldi.. Bu sebeplede doktora götürmek istemiyorum.. Şu an sadece geniz eti ameliyatı oldugu için antibiyotik ve agrı kesicisini kullanıyoruz. Bu arada yazınızı okudum.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor olabilir...
Yazilarimi okusa idiniz, bu suale gerek olmazdi.. Evet, "usume" ama usume iki turlu olur. 1- Ya ic isiniz normal iken, "dis isi" dusecek ve usuyeceksiniz... 2- Ya da; dis isi normal iken, "Ic isiniz" yukselecek... Afrika sicaginda, Sitmali kimsenin usumesi gibi usuyeceksiniz...Sizdeki usume, bu tip usumedir. Usumek, bir sonuctur. HASTALIK DEGILDIR.. Gayesi, cildi isitmaktir. Busekilde, icisi ile dis isi dengelenir... Turk doktorlarinin daha; ic isi/dis isi ne demek ondan bile haberleri yoktur. "Atesin yan Tesirleri ve Sebepleri" makalemi okuyun, en alttaki semayi, uzerien tiklayarak buyutun.... Sag-Ust kosede, Usume/titreme ile ilgili semayi inceleyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Kas 2014 Saat 22:31 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|