|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
adar ve özgün ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı adar ve özgün
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kas 2014 Saat 14:31 |
hocam 11 aylık oğlumda 5 gün önce burun akıntısı ve hapşırık başladı burnunu serum fiz.sıkarak açtık limonlu ballı ılık su ve coldmiks yapıyorum ama dünden beri hırıltılı solunum başladı burun akıntısıda koyulaşmaya başladı..3 aylık iken hastaneye bronşit deyip yatırdılar ve ventolin buhar ve pürnikort buhar verdiler ve ondan sonra her ay bronşit deyip ventolin buharverdiler hata purnikort 1 ay hasta olmadığı halde kulandık önleyici tedaviymiş(sizi yeni takip etmeye başladım ve bu konuda yazdıklarınızı okudum:(((
sorum şu şimdi ne yapmalıyım??şimdiye kadar yaptığım yanlışları telafi edebilirmiyim,şuan sizi takip ediyorum ve yazdıklarınızı uygulamak istiyorumm (geçmi kaldım)6 gündür uyguluyorum ama hırıltı artıyor ve gece tıkancak gibi oluyor birde siz sıcak buhar öneriyorsunuz bize soğuk buhar makinası aldırdılar ve ilaç vermesemde bugün seru fiz buhar olarak verdim yanlışmı yaptım sıcak buhar 11 aylık bebeğe nasıl uygulayabilirim doktora götürmek istemiyoru çünkü aynı şeyleri yapcaklar biliyorum. teşekürler ilginize sabrınıza bilginizee.
|
|
![]() |
|
adar ve özgün ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı adar ve özgün
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bir yanlış anlaşılma sonucu bir süre d vit kullanmadım. şu anda bıngıldağı hala çok açık. 2 aydır doktor önerisiyle sanasol veriyorum ama geç kullanamya başladım. yazılarınızı okuyırum durmadan d vit ampul vereyim mi ben de.. teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dogrusu, iyi kaziklanmissiniz... Sizi resmen "abone" etmisler... Makineye filanda gerek yoktur. Koyarsiniz bir tencereye kaynar su, onun buharina tutarsiniz olur biter... Gerisi: grip icin anlattiklarimi uygulayin..
Sanasol,cok kazik bir Vitamin surubudur... Gunluk dozu alabilmesi icin, 5ml degil, 10 ml vermeniz icab eder. Hicbir sonucada varamazsiniz. Hemen bir Ampul Dvit3 ampul icirin ve her sene tekrarlayin. Bingildak sacmaliklarina SAKIN kanmayin, bu konu ile sadece AHMAKLAR ugrasir. Siz bas cevresine bakin... Bingildak: en erken:9 ayda da kapanabilir, 19 ayda da... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı adar ve özgün
teşekkürler hocam. d vit ampulu kaç yaşına kadar vermek gerekiyor hocam..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Annem 95 yasinda, her sene alir...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|