Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak agrisi ve ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak agrisi ve ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zbalyen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 176
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zbalyen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kulak agrisi ve ateş
    Gönderim Zamanı: 10 Kas 2014 Saat 16:04
Hocam oglum 6.5 yasinda. Gribi devam ederken dün gece kulak agrisiyla beraber ates basladi. İlliadin basladim ama calpol vermeme ragmen ates pek düsmüyor az önce ölctüm agriyan kulakta 39.8 digerinde 39.5 antibiyotige gerek varmi acaba. Bu arada gribi esnasinda atws olmamisti burun tikanikligi ve öksüruk sonrasinda da biraz burun akintisi. Şimdiden sagolun hocam.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119284
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2014 Saat 19:29
SAKIN, Antibiyotik baslamayin, Iliadin damlaya devam. Sprey olmaz. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
zbalyen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zbalyen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2014 Saat 19:34
Sprey veriyordum. Faydasiz mi hocam
Yukarı Dön
zbalyen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zbalyen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2014 Saat 19:51
Hocam bir de bu damla pediatrik olan mi olacak
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2014 Saat 19:53
Damla, zaten SADECE Pediatrik olanda var... Eriskinin damlasi yok..
Eski mailleri okuyun, daha dun anlattim...
Yukarı Dön
zbalyen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zbalyen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2014 Saat 23:53
Hocam birkac gun once okulda havuza girdi acaba kulagi mikrop mu kapti diye korkuyorum. Daha önceki kulak agrikarinda illiadin sprey bile günunde etki ediyordu. Ama dün ve bugünun yarisi illiadin sprey sonra da illiadin damla damlattim ama degisiklik yok. Hala kulak agrisi ve hala ates. Agridan dolayi sık sık agri kesici veriyorum pedifen ve calpol dönüşümlü. Bir yerde yanlis mi yapiyorum?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2014 Saat 06:12
Kac defa anlattim.. Kulak iltihaplari ILTIHABI DEGILDIR.. Eski mailleri okuyun.
        SON...........
Yukarı Dön
zbalyen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zbalyen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 07:29
Hocam lutfen kusurumuza bakmayin. Eski mailleri okudum ama bulamadim. İlliadin 3 gün doldu. Ama kulakta akinti olmadi. Kulak agrisi ve ateş devam ediyor. Sürekli agri kesici vermek zorunda kaliyorum.
bir de agriyan kulagiyla az duyuyor.
simdi ne yapmaliyiz. Bir gun serum fizyolojik yine 3 gün illiadin mi? Lütfen yardimedin hocam baska bisey mi diye korkuyorum. Agri basladi mi hemen agliyor
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.