|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
zbalyen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kas 2014 Saat 16:04 |
Hocam oglum 6.5 yasinda. Gribi devam ederken dün gece kulak agrisiyla beraber ates basladi. İlliadin basladim ama calpol vermeme ragmen ates pek düsmüyor az önce ölctüm agriyan kulakta 39.8 digerinde 39.5 antibiyotige gerek varmi acaba. Bu arada gribi esnasinda atws olmamisti burun tikanikligi ve öksüruk sonrasinda da biraz burun akintisi. Şimdiden sagolun hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, Antibiyotik baslamayin, Iliadin damlaya devam. Sprey olmaz. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
zbalyen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sprey veriyordum. Faydasiz mi hocam
|
|
![]() |
|
Hocam bir de bu damla pediatrik olan mi olacak
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Damla, zaten SADECE Pediatrik olanda var... Eriskinin damlasi yok..
Eski mailleri okuyun, daha dun anlattim... |
|
![]() |
|
Hocam birkac gun once okulda havuza girdi acaba kulagi mikrop mu kapti diye korkuyorum. Daha önceki kulak agrikarinda illiadin sprey bile günunde etki ediyordu. Ama dün ve bugünun yarisi illiadin sprey sonra da illiadin damla damlattim ama degisiklik yok. Hala kulak agrisi ve hala ates. Agridan dolayi sık sık agri kesici veriyorum pedifen ve calpol dönüşümlü. Bir yerde yanlis mi yapiyorum?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kac defa anlattim.. Kulak iltihaplari ILTIHABI DEGILDIR.. Eski mailleri okuyun.
SON........... |
|
![]() |
|
Hocam lutfen kusurumuza bakmayin. Eski mailleri okudum ama bulamadim. İlliadin 3 gün doldu. Ama kulakta akinti olmadi. Kulak agrisi ve ateş devam ediyor. Sürekli agri kesici vermek zorunda kaliyorum.
bir de agriyan kulagiyla az duyuyor. simdi ne yapmaliyiz. Bir gun serum fizyolojik yine 3 gün illiadin mi? Lütfen yardimedin hocam baska bisey mi diye korkuyorum. Agri basladi mi hemen agliyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|