|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Dadya
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Aklıma Takılan İnce SorularGönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 11:41 |
|
Kadir Bey merhaba,
İyiki varsınız, çok teşekkür ederiz. Bilginiz ile bizi aydınlatıyorsunuz. Sayenizde takıntılarımızdan, korkularımızdan ve yanlış bildiklerimizden kurtuluyoruz. Aklıma takılan birkaç soru hakkında sizden bilgi alabilir miyim? 1.Kızım 2008 Kasım doğumlu, boyu 117.5 cm. Hep içimde bir pişmanlık var. Sizi tanımadan evvel kızım doğduğunda daha 2 aylıkken yeşil kaka nedeniyle bana süt diyeti yaptırıldı. (5 ayrı özel doktor süt alerjisi demişti) Sizi okuyunca anladım bize ne yaptıklarını; kızım ayda 1.000 gr alırken evet kakası normale döndü ama ayda sadece 100 gr almaya başlamıştı. Keşke sizi tanısaymışım... 3 ay sonra bana uygulanan diyet kesildi. 1 yaşına kadar kontrollü kutu mamalarla ilerledik. Kana kana süt içemedi. Sadece markalı mama aldı. Daha sonra azar azar süt verildi. Uzun bir sürede markalı sütlerden… 2.5 yaşında ise kabızlık sebebiyle bir süre “süt alerjisi devam ediyor” denilip süt az aldı, sonra bir süre keçi sütü ile devam etti. Ancak son 3 yıldır günde 500-600 ml günlük inek sütü içiyor. Sorum, kızıma konulan bu yanlış teşhisler nedeniyle az süt vererek ilerisi için bir soruna sebep oldum mu? Daha önce size danışmıştım. Beslenmesine dikkat etmemize ve her gün tuvalete düzenli çıkmasına rağmen kakası genelde hep çok çok kalın. Bu ileride sorun teşkil eder mi? Activa denedik, düzelme olmuyor. 2.Sizi, 1.5 senedir takip ediyorum. Hakkınızı ödeyemeyiz, sayenizde bu sürede sadece 1 kere antibiyotik kullandık. Ancak sizi tanımadan evvel okul başlangıcı ile 6 ayda 7/8 antibiyotik, peditus, öksürük şurupları kullanmıştık. Gereksiz ilaçlar vücudundan temizlenmiş midir? 3.Bir konuda takıntım var; üşüme. “Hastalıklar üşütmekle olmuyor”. Bunu anlıyorum ancak merak ediyorum zemin de mi hazırlamıyor? Yani kişinin üşüdüğünde bağışıklık direnci düşünce ortamda mikrop varsa daha hızlı hastalanmıyor mu? 4.Kızımın boğazı ağrıdığında Tantum sprey sıkıyoruz. Günde 2 fıs-sabah/akşam. Kaç gün kullanılabilir? Zararı var mıdır? 5. Ateşten korkmuyorum. 39.5'da bile seyrini takip edip karar veriyorum. Böylece hastalıklardan daha hızlı kurtuluyoruz. Ancak çevreme bunu anlatamıyorum. Aile büyükleri çocuğun organlarına zarar veriyorsun diyor. Çok zorlanıyorum, böyle birşey olamaz değil mi hocam? Uzun yazmışım, zamanınızı alıyorum, hakkınızı helal edin:) En derin sevgi ve saygılarımla, |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 18:51 |
|
Egitiminiz, fena degil, epey bir yazilarimi okumussunuz. Devam edin.
1- Evet, boyu daha uzun olabilirdi, resmen aldatmislar.. Su anda 5cm boyu uzun. 2- Kakasi icin; yag ve seker oranlarini arttirin. Seker aleyhinde konusan aptallari pek kale almayin. 3- Merak etmeyin, hepsi temizlendi. 4- Once DAIMA, Mikrop olacak, sonra soguk etkisi ile hastaligin siddeti artacak. ASLA, soguk etkisi ile bir hastalik baslamaz. Bu sacmalik dunyada bir tek; Turklere mahsustur, onlar: Nazar ile, usutmekle, Terin sogumasi ile Zaturre, Menenjit gibi hastaliklarin oldugunu sanan aptallardir. 5- Tantumu, gerektiginde, istediginiz sure kullanin. 6- Alti yasinda artik hala ne ATES korkusu??? Etrafinizdaki aptallara kulak asmayin, onlar uckagitci Doktor tuzaklarina dusmus zavallilardir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Kas 2014 Saat 18:52 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|