|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kas 2014 Saat 17:13 |
Hocam merhaba,
22 aylik kizimin yemek yeme problemi ile ilgili yaziyorum. Bir sure hic yemedigi ve demir eksikligi oldugu icin cok hirsli davranip katekulliye getirip oyun oynayarak, dikkatini baska yere cekerek veriyordum. Sonra bende zorla yedirmekten biktim. Bir sure ac kalsin bakalim kendi yesin dedim. Ama gunumuz artik sadece biraz peynir, meyve ve kuruyemiz ile geciyor. Birde oglen ve aksam uykularindan once 300'er ml'lik sutu var. Ev yemeklerini hic denemiyor taze fasulye vs gibi. Eline bisey verince o zaman bazen aliyor. Somon fume, hindi fume gibi. KAsikla beslemek cok zor. Kendi haline de biraktim, umursamaz davrandim. TV karsisina koydum olmuyor. Biraz bogazindan et gitsin diye bulgura pilava karistirmaya calisiyorum, ayiklamaya calisiyor. Bir ara kofte yiyordu, hergun kofte verdim bikti heralde artik hayatta istemiyor. Ozetle sizden mumkunse tiyo rica ediyorum. 8 aylik hamileyim. Artik bu yeme sorunsalina cozum bulmak istiyorum, beni cok strese sokuyor bu durum. Spiraktin gibi gecici cozum yerine kizimin yemekle iliskisini guckendirmek istiyorum. Psikolog yada beslenme uzmanina gitsem bir yarar gorurmuyum bu durumda? Sanirim beslenme uzmani bi ton test isteyecek. Reflu, kan testleri vs. Cozume ulastiracaksa bunlari da yaptirmaya hazirim. Sizin yorumunuz ne olur acaba bu durumda? Saygilarimla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
82cm boy ve 12.5kg kilosu varsa, bosverin... Kilosu azsa, Lahmacun, kebep turleri deneyin, olmedi Sipraktin denersiniz, ama dedigim gibi kilo eksigi varsa!!!
Aranmayin, etrafta zaten "Cakal" cok miktarda mevcut... |
|
![]() |
|
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Tamam hocam cok tesekkurler. Peki bu durumda ben bırakırsam o sadece meyve, kuruyemiş yer ve sut içerse boy buyume persentili dusmeyecek mi? Cok saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gunde; en az 600ml sut/sutlu gida, bir kofte kadar etli gida, ve bir parca meyva yerse, durumu kurtarir.. Gunde en az bu kadar yediginden emin olun, gerisi, onemli degildir, ustune, ne tikistirabilirseniz, kardir.
|
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
hocam benim boyum da kısa kızımın boyunun
uzun olması için ek olarak yapabileceğim bir şey var mı?çocuğun boyu anne ve babaya mı bağlı? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her sene bir ampul;Dvit3 icirin ve gunde en az; 600ml sut icirin...
|
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
sağolun hocam
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|