Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dertleşme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDertleşme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kıvanç Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 870
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kıvanç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dertleşme
    Gönderim Zamanı: 23 Kas 2014 Saat 23:09
  Hocam neyapacağız bu süt düşmanı doktorları. 35 haftalık doğan ikizler   ikibuçukar kilo erkek şuan 5 aylık ve 7 küsür kiloda mama ile beslenen +sağılarak günde bir iki kere annesütü verilen ,erkek bebeklere mama+ sebze çorbası+hazır ekbesin e başlanmiş meyve ile devam .ben ilk verilecek ek gıda süttür dediğimde.sorduğu bütün dr.ların bu şekilde  ve sütün alerji yapacağını söylemişler.kardeşimin çocukları olduğu halde ben bunu anlatamadım,sizden okuduklarımla bütün konuyu biliyorum
    Sorum şu -----en can alıcı nasıl anlatsam ? Çünkü," hep oku dedim okumadın. " Zamanım yok abla nasıl okuyayım" dediğinde ; 
Evet" emzirmeyede zamanın yoktu" dedim ve koptu, ağladı ( illa emzireyim diye uğraşmadı ilk besinleri mama idi malesef ,) 
     Çok teşekkürler hocam Allah iyiki 2. Çocuğumda gözümdeki perdeyi kaldırmışda sizi göstermiş yoksa oğlumun hali duman olurdu.Nuke

Düzenleyen kıvanç - 23 Kas 2014 Saat 23:09
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118069
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2014 Saat 23:20
Bu "sut dusmanlari" ASLA tukenmezler... Sadece sekil degistirirler... Bunlarin SPONSORLARI; Mama firmalaridir..
Eskiden; anne sutune bile laf ederlerdi, 6 aydan sonra anne memesi vermeyin derlerdi..Butun gayeleri, 6. ayda anne sutunu kestirecekler, inek sutunu'de yasaklayacaklar, akillari sira, mama sattirip komisyonlarini alacaklar...
Bunlar bilmiyorlarki; Turkiye demek, "Bagdat Caddesi, Etiler-Ulus veya Cankaya" demek degildir... Turkiye fakir bir ulkedir.. Ayaginda yirtik lastik ayakkabi ile dolasan bu millet, mama alamayinca, sutte yasaklaninca, bebeklere; sade suya-pirinc unu veriyorlar..
BU SAHTEKAR PROF. lari sakin unutmayin...Bunlarin bu millet verdigi zararlari, dusman vermemistir..
- Ailelerin paralari telef edilmis..
- Devletin kit dovizi telef edilmis.
- Sut urticileri magdur edilmis...
Bir tek bu namussuz Mama firmalari ve bu Sahteker doktorlar karli cikmislardir.. Bunlari; BILIN ve UNUTMAYIN...
Yukarı Dön
zulluuuuuuuuu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 338
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zulluuuuuuuuu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2014 Saat 23:48
hocam bizde çevremizdekilere anlatıyoruz ama hiç kimse
dinlemiyor.inek sütünü düşman görüyorlar çok kötü bir
durum olan bebeklere oluyor.anne sütünü önemsiz gibi görüyorlar
ben artık kimseye anlatmıyorum kimsede dinlemiyor zaten
Yukarı Dön
cennettekus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cennettekus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2014 Saat 01:16
Bende oglum 7 aylikken hamileydim emziriyordum sutum azaldi oglum emmeyi mecbur birakti sutude 1 yasina kadar verme dediler oyle kasik mamasiyla besledim 1 yasindan sonrada sut icmedi asla suan 3 yasina girecek danino yogurt haric sut turevi tuketmiyor bu yuzden gelisimi sinirda ve bariz x bacak mevcut ah hocam basimi taslara vuruyorum neden sizi tanimak o zaman kismet olmadi diyorum.. kizim suan 17 aylik sut iciyor yemek yemedigi gunlerde oluyor ama onceligim sut oldugu icin gelisimi onde ve gayet saglikli, doktora kizima 7 aylikken sut vermeye basladim dedigimde tepki gosterdi ilerde barsaklarda sorun cikar simdi olmasada sonra cikar yan etkisi dedi ve bir daha gitmedim o doktora size cok guveniyorum ins doktora gitmeye mecbur kalacagimiz bir durum olmaz yoksa vay bizim halimize..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2014 Saat 07:11
Goruyorsunuz, degilmi YALANIN kuyruklusunu!!! Bu namussuzlari sakin unutmayin, zamani gelecek, hepsi soylediklerini inkar edecekler..
Zaten, panik halinde olduklarini goruyorsunuz... Simdi o yuzden; Yok "Buyume sutu" yok "Devam sutu" diye dansoz gibi kivirtmalari bu yalanlardan kacisin kilifidir. Bunca sene milleti, DOLANDIRDILAR, simdi nasil kiviracaklarini bilemez haldeler... Dunya'da en az sut tuketilen ulke Turkiye'dir.. Bizden daha fazla sut icilen ulkelerde, 10'larca senelerden beri bu insanlarin barsaklarinda hicbir seymi cikmis!!! Yalanlari goruyorsunuz degilmi...
Anladinizmi simdi, ben bunlara bu kadar HAKARET ettigim halde niye agizlarini acamiyorlar!!

Bu sahtekar doktorlari islah etseniz bile bu yalanlara inanmis, "Aptal" insanlari nasil ikna edeceksiniz??? Bu sahtekar doktorlarin; Turk milletine verdikleri zarar, inanilmaz boyutlardadir...
Bu SAHTEKARLARI asla unutmayin...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Kas 2014 Saat 07:15
Yukarı Dön
cennettekus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cennettekus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2014 Saat 14:52
Aynen katiliyorum size hocam herkes doktor kesilmis cocugu süt büyütür yemek büyütmez dedigimde herkes yanlisin var süt istahini kapatir süt icirmeyin diyor anlayacaginiz ben kimseye tavsiyede bulunmuyorum cunki herkes bildigini okuyor birsey oldugunda doktora goturduk bu ilaci verdiler bunu yap dedi diyorlar yani insankara gore doktor son merci oysa doktorlar düzembaz kime ne anlatacaksiniz en iyisini doktor bilir deyip cikiyorlar ah ah bir bilseler!!
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2014 Saat 17:58
Zaten, bu sahtekar doktorlarin, bu kadar futursuz olmalarida bu yuzdendir... Biliyorlar, karsilarindaki "malin" ne oldugunu...

Ben burada; 200-300 uyeyi uyandirmisim, onlarin umurunda degil... Onlar Milyonlari ayakta uyutuyorlar..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.