|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
CoskunCelik ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CoskunCelik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ara 2014 Saat 15:56 |
Hocam Merhabalar. D vitamini ile ilgili eski mail lerin çoğunu okudum. Sorum şu hocam. 18 Aylık 12 kğ 87 cm oğlum var. Bugüne kadar hiç D vitamini vermedik. Bir eksiklik hissettim . Her çocuğa bu vitaminlerden vermek lazımmı hocam. Eğer benimde vermem gerekse nasıl , ne kadar ve hangi süre ile vermem gerekir. Şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet lazim. Okuyun.. Dikkatli okuyun.
|
|
![]() |
|
CoskunCelik ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CoskunCelik
Okudum hocam ama benimle aynı durumda olan birine rastlayamadım herkes bir yaşından sonra zaman aralıklarıyla vermiş. şimdi bizimki 17 aylık ve hiç almadı 1 ampül şimdi içirsem 1 ay sonra tekrar 1 ampül dahamı içireceğim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CoskunCelik
Şunu söylemeyi unuttum hocam hiç kullanmadık derken 1 yaşına kadar damla kullandık ondan sonra ampül olarak hiç kullanmadık.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1 yasindan sonra, HER SENE, SENEDE 1 DEFA; 1 ampul Dvit3 icirilir, isterseniz hemen, isterseniz, unutmamak icin, belirli bir gunu bekleyip o gun verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|