|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nur0993 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ara 2014 Saat 02:01 |
Iyi geceler kadir hocam
size daha oncede yazmistim oglumun oksuruguyle alakali. Her ay nerdeyse oksuruk sorunu yasiyoruz. Ilk hastaliginda ventolin tedavisi uygulandi ses cikarmadim korktum bisey olur diye. Doktora guvenmek zorundaydim. 4 gun once tekrar gittm yine ventolun verdiler artik kullanmiyorum ama ne yapacagimi da bilmiyorum cok uzgunum. oglum 8.5 aylik 80 cm ve 12 kilo hiriltisi var ama genzinde sanirim balgam geliyo hirilti basliyo oksurunce geciyor. Bugun oksurugu cok artti devamli balgam tikadi. Oksurunce aciliyo ama balgam cikiyor mudur tekrar yutuyo cunku. Bal ve limon cok iyi geliyor demissiniz ama bal veremem suan degil mi ? Birde eski mailleri okuyun demissiniz ama ben bir turlu istedigim cevaplari naasil bulucam anlayamadim. Simdiden cok tesekkur ederim cok tedirginim bu oksuruk cigerlerine zarar verir mi :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118095 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SADECE; Serum Fiz kullanin. Uyanikken, 4 saatte bir;10'ar damla damlatin. Sicak buhar uygulayin. ..En az 2-3 hafta surecek..
O, 8.5 aylik cocuga bile Ventolin yazan ahmaklari da unutmayin. 20 aylik cesametinde. Limonlu bal verebilirsiniz, daha fazla bilgi isteseniz, ESKI MAILLERE BAKIN. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|