|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
erenberenn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenberenn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ara 2014 Saat 15:58 |
Hocam öncelikle merhabalar kızım 49cm 2790 kiloda doğdu. şuan 5. ayında en son kontrolünde 63 cm boy 7250 kilodaydı. çok kustuğu için bu 5 ay içerisinde denemediğim kalmadı. Ar mama kullanmaya başladık kusması düzelmişti ama 1haftadır ar mamada bile kusuyor. Beni neredeyse hiç emmedi sürekli mamayla beslenen bir bebek. Motillium denedik ilk başta iyi geldi sonra onu içse bile kusuyor. Prebiyotik damla kullandık. 2 ayın sonunda onu da kestik Hep kabız hep kabız armut rendeleyip yedirdim gene işe yaramadı Lifli bebe bisküvisi yedirdim onu da kustu Dr çok yiyor dedi öğünlerini açtım Gene kusuyor. 3-4saatte bir 120cc mama yiyor. günde 5defa besleniyor son öğününde de 150cc veriyorum 11de yatıp sabah 10-11 e kadar hiç birşey yemeden uyuyor. Dr a randevu aldık devlet hastanesine özellere gitmekten nefret ediyorum hatta ben hastanelerden nefret ediyorum ayda 1kontrollerine götürüyorum Bu mama da kabız yaptı yağlı cubukla poposunu kurcalamasam yapmıyor En son kabız olduğunda bol kan vardı. şimdi de sızıntı şeklinde geliyor. Omuzlarında ürtiker çıktı akut şeklinde seyretti pomat ve şurup kullanıyoruz iki gündür. Napıcam bilemedim Dr a gitmeden önce bir öneriniz varmı ne kadar ne sıklıkta besliyim AR mamayı bile kusar oldu artık :S Sürekli hırıltılı bir ses bozğazında sık hıçkırıyor. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayret!!!!!!!!!! En sonunda, " kusma+asiri kilo= Cok yedirme" denklemini kurabilen bir doktor gorduk...
Evet, aynen oyle, 2.790kg dogdugu halde, 3.5kg doganlara yetismis, ve 250gram da GECMIS... Kullandiginiz BUTUN ILACLARI VE O LUZUMSUZ MAMALARI KESIN.... En basa donun ve "Cok yiyor" diyen doktoru takip edin.... ASLA Devlet hastanesi doktorlarini degil... Nasil oldu ise, bilgili ve namuslu bir doktora rastlayabilmissiniz, kiymetini bilin. |
|
![]() |
|
erenberenn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenberenn
Evet hem de özel bir hastanede aile hekimimiz çocuk gastrolije götürmemi önerdi o dr hayır gerek yok dedi Dr 3saatte 90 cc mama bile çok dedi ama kızımı bir görseniz 120 den az yiyince basıyo çığlığı az öğünlerle vermeyi denedim 30 cc de bile kustu pylor spazmı olabilir mi ek bir sorum daha var hocam bu öğün aralarını açtığımdan beri kızıma bişey oldu 5 aylık bebek olmasa ergenliğe girdi diyeceğim Emiyo ve ardından direkt uyku istiyo sürekli uyuyo sanırım benimle muhattap olmak istemiyo
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Sut disleri HICBIR rahatsizlik yapmazlar..Uydurma bilgidir.
2- Pylor Spasmi olsa; KILO ALAMAZDI!!!! 3- Yemek ustu uyumasi normal, merak etmeyin bu gunleri cok arayacaksiniz... 4- Dort ayi bittikten sonra, "kutu mamalarina" gerek kalmaz... Sute gecin. Teferruatli bilgi icin, eski maillerei okuyun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenberenn
Beni kırmayıp sorularıma cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim sayenizde beynimdeki bilgi kirliliğinden arındım iyi akşamlar çok sağolun...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenberenn
Hocam olmuyor hala aynı azaltamıyorum yediklerini 90cc veriyorum evi başıma yıkıyor 30cc daha yiyince ağlaması kesiliyor napıcam ben :( dediğiniz gibi düz mamaya geçtim 90cc yedi gene kusuyor ne kadar vermem gerekiyor net bir ölçek verirseniz daha iyi olur benim için.
Sabah açtığımda bezi kupkuru çıkıyor idrar yollarındaki bir problem kusmaya neden olur mu saygılarımla. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenberenn
1gün içerisinde 630 cc mama içiyor hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Fazla yemiyor... "Itiyadi kusma" gelismis olabilir... 5 gun HER SABAH; 1 defa, "yarim, Emedur 100 fitil" sokun.. Kussun veya kusmasin, 5 gun kullanin, ondan sonra bakalim... Fitili yarim yapabilmek icin, ısıtılmis bıcak kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|