|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
nurkiz ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ara 2014 Saat 23:28 |
Hocam.. Oğlum 4 yasinda.. Bugün yanagim aciyo diyordu..gece uyandiginda sol kulaginin alt yarafi çenesinesdoğruaiamis halde kalkti.. Aciyo deyip agliyo.. OÖksürüğü de vardi hafif, oksurdukce de aciyo deyip agladi.. Kabakulak gibi geldi bana.. Sizin yazilarinizdan ilaci yok dediğimizi hatirliyorum ama ateş veya agrisi fazlaca olursa ne önerirsiniz.. Evde 2 yasinda bi de kardeş var.. Ona da bulasacak aanirim..ne onerirsiniz.. ayri tutmam mümkün değil çünkü ikisini.. Teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen, 1 yas sonrasi yapilmasi gereken KKK asisini 1 yasindan erken yaptirdiniz ve ASI TUTMADI...
Kabakulak ise: sislik; yarisi cene kemiginin ustunde, yarisi altindadir. Eksi bir gida yedirdiginizde vey sert bir gida cignediginde; agri artar..Ilaci yoktur. Tukrukle-solunum ile bulasir, Kardesi ile; yanyana gelmesin. Sislik inene kadar bulasicilik devam eder. |
|
![]() |
|
nurkiz ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, tam doğduğu gün yaptirmisiz asisini. Saglik ocaginin verdiği tarihte gittik hep.. Kucuk olan da asili olduğu halde ona da bulasir mi..
|
|
![]() |
|
http://hizliresim.com/O3dOEn
Hocam.. Oğlumun yanaginin resmini koydum. Bugünsaglik ocagina tam tteşhisi koysunlar diye gittik ama bakarak anlayan atacaklar ini ve kan testinin yapilmasi gerektiğinissöylediler.. Kabakulaga benzetmediler, sisligin daha önde olması gerekiyormus dediklerine gore.. Mikrobik bi şey olabilir, antibiyotik gerekebilir dediler.. Ben testi yaptirmadim henüz.. Su an keyfi yerinde, istahi kapali değil, ateşi ya da kusmasi yok, sadece dokununca acidigini söylüyor.. Ne yapayim hocam bu durumda, okula da gondermedim..teşekkürler.
|
|
![]() |
|
http://hizliresim.com/O3dOEn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kabakulak....
Siz o Saglik ocagindakilere ne bakiyorsunuz? Onlar tahlil olmadan, helaya bile gidemezler... Allahin aptallari... En iyi test, Limon gibi eksi bir gida yedirin bakin. Agri olursa, kesin Kabakulaktir... Sakin;Antibiyotik filan vermeyin. Isi uzatirlarsa, daha fazla basiniza masraf acmaya kalkarlarsa, sakin yaptirmayin.. |
|
![]() |
|
Hocam, yanagindaki şişlik inmeye başladı.. Bir günde şişlik geçer mi.. Kabakulaksa, bulasici olduğu için okula gondermicem de..
|
|
![]() |
|
Hocam, sabah kalktiginda şişlik artmis oluyor ama sonra şişlik baya bir iniyor.. BBenim sormak istediğim basagrisi gibi durumlarda agri kesici olarak ne yapmami onerirsiniz..
Düzenleyen nurkiz - 09 Ara 2014 Saat 09:05 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|