|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bayanturuncu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayanturuncu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ara 2014 Saat 14:35 |
hocam merhabalar,
yürek dolusu teşekkürle başlamak istiyorum. kızım gripti ve astım diyen doktora rağmen sizin tavsiyenizle nebülazatörleri kullanmadık. ilaç da vermedik. sonuç; şu an çok iyi. iyi ki varsınız. hocam kızım ocak ayında 36 ayını tamamlayacak ve 12.6 kilo, boyu da 90 cm. sütü çok seviyor. beslenmesi son zamanlarda eskiye nazaran iyi. ama her zaman için yemeyi sevmeyen bir çocuk oldu. günde 400-500 ml kadar ballı süt içiyor. ben de minyon bir tipim zaten 170 cm bir kız olsun demiyorum ama sizce her şey yolunda mı? süt ne kadar vermeliyim? ballı olması sorun değil sanırım bir su bardağına 1 tatlı kaşığı koyuyoruz. ayrıca uykuyu da sevmiyor. ben mi endişeleniyotum yoksa gelişimi iyi mi?görüşlerinize ihtiyacım var. çok saolun. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boy ve kiloda eksikleri var. Muhtemelen, 3.5 kilo dogmadi. Bu sebeple, buyume cetvellerine degil, her ay azda olsa kilo aliyormu, ona bakin. aliyorsa, az da olsa onemli degildir.
Bal tokluk hissi uyandirabilir, Hic sekersize alissa daha iyi olur, tedricen bali azaltin. Sut miktari; EN AZ: 600ml olsun, ust siniri yok... |
|
![]() |
|
bayanturuncu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayanturuncu
Hocam işin enterasan yani 3760 gr ve 51 cm doğdu kızım. ama 3 günde 510 gr verdi ve şekeri 36 ya düştü. bolca emzirrtti doktor ve bir hafta mama takviyesi sonra tekrar 4. aya kadar sadece anne sütüyle ilerledik. sağıp sütü her defasında emzirdikten sonra veriyordum. mama başladık 4. aydan sonra. yaşından sonra da süte başladım keşke erken başlasaydım :) ee o zamanlar araştırmalarımız hep yanlış yere çıkıyormuş. sizi göremedik okuyamadık üzgünüm çok:( hocam tahliller filan yapıldı. herşeye de bakıldı ama böyle bu çocuk. bu arada ben 152 cm eşim 174 cm boyunda. yanıtlarınız için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1 kilo eksik var, gunluk et ve sut miktarlarini arttirin, unlu ve sebzeli gidalarla fazla ugrasmayin. Sebzeleri; kiymali sebze yemekleri olarak; gunde 1 defa, verin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayanturuncu
teşekkürler doktor bey tavsiyelerinize uyucam çok saolun. iyi çalışmalar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|