|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
b.tuana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ara 2014 Saat 22:14 |
Hocam merhaba kızım Tuana tam 3,5 yaşında.kilosu 15 boyu ise 97.
Kızımı anaokuluna gönderiyorum.başlayalı 2 ay oldu.Yaklaşık 1 aydır da sürekli bir balgamlı öksürüğü var. ben sabah ve akşam bal,zencefil,çörek oyu tozu karıştırıyor ve bir tatlı kaşığı yediriyorum.Ihlamur çayı da içiriyorum.ancak geçmek bilmedi.hiç ateşi çıkmadı.fakat öksürüğünden dolayı doktora götürdüm.idrar tahlili temiz çıktı.öksürüğü için ise Prospan şurup verdi.sabah,öğlen,akşam 2,5 cc veriyorum.birde sırtına ve göğsüne sürmem için viks verdi.ben bunları hiç aksatmadan 1,5 haftadır düzenli bir şekilde veriyorum.Sanki balgamını bir türlü çıkaramıyor ,atamıyor.öksürürken sırtına yavaş yavaş vuruyorum ki çıkarsın diye ama hayır hala olmuyor.Birde zaman zaman ve uzun zaman dan beri başım dönüyor diyor.rengi de çok beyaz,gerçi beyaz tenli. Hocam tavsiyelrinizi sabırsızlıkla bekliyorum.şimdiden minnet ve şukranlarımı sunarım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Prospan verdiginiz surece, duzelme olmayacak. Prospan etkisi ile balgam koyulasir, cocuk sikintiya girer.
Bu; SAHTEKARLIGIN:1. SAFHASIDIR... Tekrar gittiginizde, artik Allah ne Verdi ise; Astim, Bronsit, Bronsiolit veya bunlarin baslangici deyip: Ventolin, Asist, Pulmonex, veya Flixotide gibi ilaclar verecek. SAHTEKARLIGIN: 2.SAFHASI.... Bu ilaclarla, "sahte" bir iyilik hali olacak, siz cocuk iyilesiyor zannedeceksiniz, ama Kortizon etkisi ile Virusler hicbir belirti vermeden Akcigerlere iyice yerlesecekler ve Kortizonlu spreyler kesildikten 2-3 gun sonar da, Akcigerler anormal tepki vererek, cocugu iyice sikintiya sokacak, acilen Ambulanslarla Hastanelere "Hava vermeye" gideceksiniz. SAHTEKARLIGIN:3.SAFHASI... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Ara 2014 Saat 01:16 |
|
![]() |
|
b.tuana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayın hocam verdiğiniz bilgi için sonsuz teşekkürler .evet bu andan itibaren kullanmayacağım bu ürünleri.
hocam balgamı sökülsün diye ne yapayım,öksürüğünden o kadar belli ki balgam dolu göğsü.ve sanki çocuğun boğazı yırtılacak öksürürken. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sicak su buhari ugulayin, Limonlu bal icirin, Grip ile ilgili yazilarimi okuyun, orada anlattiklarimi da uygulayin.
SAKIN; Turk Cocuk doktorlarinin, oksuruk icin verdigi ilaclarin hicbirini kullanmayin. Okuyun, cok okuyun. Durum cidden cok vahim. |
|
![]() |
|
Sayın hocam sizin talimatlarınızı birebir uyguluyorum.Prospan ı çoktan kestim.fakat çocuğun tuhaf bir öksürüğü hala devam ediyor.öksürük tarzı,sanki boğazından birşey çıkartmaya çalışır gibi sürekli hımm hımm sesleri de çıkartıyor.dilini öne doğru çıkartıyor.ne yapayım başka hocam.tavsiyelrinizi bekliyorum.çok ama çok teşekkür ederiz.
|
|
![]() |
|
BU ARADA HALSİZLİĞİ,ATEŞİ,İŞTAHSIZLIĞI YOK. FAKAT ÖKSÜRÜĞÜNE ORANLA ÇOK ENDER BİR ŞEKİLDE HAPŞIRIK VAR.İŞTAHSIZLIK YOK AMA BİR TENCERE YEME ALIŞKANLIĞI YOK.DAHA ÇOK ET OLSUN YER.HAVUÇ YER,ELMA YERA,MANDALİN,PORTAKAL YER.MUZ YER.BEBEKLİĞİNDEN BU YANA ÇOK KABIZ BİR ÇOCUKTUR.ILIK BALLI SU VERİYORUM ZAMAN ZAMAN.TAM OLARAK 3 YAŞ 7 AYLIK 97 CM BOYU KİLOSU İSE 15 DİR.ACABA BİR KAN TAHLİLİ YATIRSAK MI.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gelismesi iyi.. Bundan sonraki gelismelerini, ilk sayfadaki; "Boy-Kilo" cetvelinden takip edin.
Grip iyilesirken, akinti koyulasir, sicak su buhari iyi gelir. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
teşşkür ederim sayın hocam sağlıcakla kalın inşallah
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|