|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
nurkiz ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2014 Saat 14:16 |
Hocam, 2 yasindaki oğlum bugün oynarken birdenbire ateşlendive baygin baygin bakmaya bbaşladı. 4 yyaşındaki oğlum bir iki gündür ara ara ateşleniyordu.. Sanirim ondan bulasti.. ama küçük olan 14 aylikken havale geçirmişti ve bu yüzden ben de çok tedirgin oldum.. Birden halsizlestigi için calpol verdim.. Uyudu sonra.. Sormak istediğim; Allah korusun yine havale geçirirse ne yapmaliyiz ve hastaneye gitmeli miyiz.. Bir de calpol uygun mu.. Başka ne onerirsiniz..
|
|
![]() |
|
nurkiz ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, calpol hic ise yaramadi, yükselmeye devam etti.. 39.9 olunca ben korkup fitil yaptim.. Sonra terleyip atti ateşini. .ssimdi yine cikti hocam. Bi de kustu.. Ne yapmaliyim..
Düzenleyen nurkiz - 27 Ara 2014 Saat 18:18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ParaNox 120 fitile devam edin... ParaNoxS olmasin...
Ates ve Havale ile ilgili makalemi, Yazarlar bolumunden okuyun. Listenin en altinda!. Diger 2 makaleyide okuyun. |
|
![]() |
|
Hocam, ne olur kusurma bakmayin.. Makalelerinizi defalarca okudum.. Havale neden olur ve neye sebebiyet veririm cevabini buluyorum ama bir çocuk havale geçirirse evde ne yapmak gerekir, hastaneye goturursek nelere dikkat etmek gerekir bunların cevabini bulamiyorum.. Bir kez havale geçirdiği için simdi ateşlendiğinde çok korkuyorum yine olursa diye..
Bir de hocam ateşlendiğinde 4 yasindaki oğlum genellikle uyuyor ( ateşin yan etkisi olarak) ama bu havale geçiren 2 yasindaki oğlum uyuyamiyor.. İçi geçiyor ve 5 dakika içinde uyaniyor.. Normal midir bu da.. Son olarak fitile devam demiştiniz; normalde müdahale edilmesini istemiyorsunuz ateşe, ama fitile devam deyince kusma nedeniyle mi soylediniz.. Teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hicbir sey yapmak gerekmez...
havale gecirmeye meyilli cocuklarda, kullandiginiz ParaNox120 icindeki; Luminal, havaleyi onler. Ama etkisi 8 saat sonra baslar.. Bu sebeple, en ufak bir "nane mollalik" hissettiginizde, fitili kullanin. Okumaya devam edin. |
|
![]() |
|
EFEMER ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
paranox fitili kaç yaşa kadar kullanabiliriz hocam?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Buyukler icin, ParaNoxFort var. (250mg+ 15mg Luminal) ) Her yasta kullanilabilir
|
|
![]() |
|
EFEMER ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
buyuk oğlum 6 yaşında 3 yıl once havale geçirmişti.ateşlendiğinde mecbur kalırsam onu vereyim ateş düşürücü olarak ona.burdaki doktor 2 yaşından sonra fitil önermiyoruz demişti.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|