|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ara 2014 Saat 10:16 |
Hocam Merhabalar umarim iyisinizdir 6 yasindaki kizimin gecen hafta boynu tutuldu sanki bir tarafinda damar toplanmis gibi bir sertlik var bir haftadir onden utiyle isitilmis havlu koyup aekasindan volrarenle masaj yapiyorum biraz acildi gibi ama hala sertlik elime geliyor boynunuda yarim cevirebiliyor hocam ne yapmam lazim yol gosterirmisiniz
cok tesekkur ederim allaha emanet olun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118314 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne halt ettide BECERDI!!!!
Yaptiklariniz dogru, gunde 2-3 posta yapin... Soguga cikmasin, cikacaksa, boynuna atki sarsin... |
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ben sariyorum ama okulda dikkat etmiyor maalesef hocam gecen sene sizinle maillesmistik kosarken kafasini sallamisti ve boynu tutulup yamuk kalmisti ankarada bayagi doktor gexmis boyunluk takmistik simdi cok oksuruyor diye yastihini yuksrlttim sabah yine boynu tutuktu galiba o gecen seneki olayda etkiledi hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118314 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir, ayni seyleri yapacaksiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|