|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zbalyen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ara 2014 Saat 11:17 |
Iyi günler hocam. 5,5 aylik oglum cok beslenmedigi halde kakasi koyu yesil ve sulu. 2 gündür poposu saglikliyken kaka yaptiktan sonra actigimda poposu kipkirmizi. Kakasi sanki asitli. Kilosu 11,5 idi gripte 1 haftada 11 kg ya düstü. Anne sütü aliyor. Bazi günler 90 ml takviye yapiyorum. Poposundaki bu kaka sonrasi kizariklik neden acaba. Dogdugundan beri hic böyle bisey yasamadim. Sütüm mü dokunuyor acaba
|
|
![]() |
|
zbalyen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zzaten dogdugundan beri hemen her beslenme sonrasi kaka yapar. 1 aydir cildimde kabarmalar seklinde alerji var bazen azaliyor bazen artiyor. Bununla bir pisigin bununla bir ilgisi olabilir mi
|
|
![]() |
|
Bendeki alerji bebegi etkiler mi. Bir de simdi altini degistirdim kaka denilnez zaten. Sadece sulu mukustu sadece bir de 2 iplik kan. Hocam kilo alimi cok yavasladi. Zaten 4 aylik kilosu 10,5 idi. Rahat degil herseyi agzina götürüyor.
|
|
![]() |
|
Hocam kusura bakmayin aklima geldikce yaziyorum. Su ara grip geciriyor ve cok hiriltisi var. Kakadaki mukus yuttugu balgamlar olabilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
5.5 aylik cocuk kilosu; 7.4kg dir... 11.5kg; 20 aylik cocuk kilosudur..
Siz bu: " oglum cok beslenmedigi halde " lafini; benim kullahima anlatin... Balgam kadar zayif yapiya sahip bir proteinli madde nasil olurda kaka ile cikar??? Siz kofte yediginizde, kofte olarakmi cikiyor??? Eski maileri ve bilhassa, "Alt Forum" yazilarini okuyun.. Cok okumaniz gerekiyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|