|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Linam ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2015 Saat 16:42 |
Doktor Bey,
6 yaşındaki kızım dün kilotunu çekiştirip acıyor dedi durdu. Kontrol ettim ve vajinasının iç kısımlarının bembeyaz olduğunu farkettim, ayrıca kızarmıştı. Hemen yıkadık kuruladık pişik kremi sürdüm rahatlatsın diye. İşin kötü tarafı hiç elletmiyor orasını, acıyor diyor. Ne kullanabilirim bunun için? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118926 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sabunlu sicak-su icine oturtun.. 5 gun, gunde 1 corba kasigi miktarinda; Cranberry yedirin. (bazi yerlerde; "yaban Mersini" diye bilirler)
|
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1698 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu vajina arasindaki beyaz goruntu benim 6 yasindaki kizimdada var bembeyaz degilde ara ara var kendi acip anne pecete ile temizlr diyor bizimde yapmamiz gereken birsey varmi cok tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118926 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gormeden kesin bir sey soyleyemem... Kasinti-akinti yoksa, goruntuye pek takilmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|