|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secil ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2015 Saat 11:25 |
Kadir bey merhaba oğlumda ve eşimde popoda kaşıntı var diye sormuştum dediğiniz gibi eşim ve ben 1 seferde 3 ölçek andazol içtik oğlumda 1 ölçek içti.2 hafta sonra tekrar aynı şekilde tekrarladık
.bende zaten yoktu kaşıntı ara ara olmaya başladı eşimdeki kaşıntı hiç geçmedi.oğlumdaki ise geçmişti ama yine başladı özellikle kakasını yaptıktan sonra çok kaşınıyor.hepimizin yapması gereken nedir şimdiden çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Birer; kaka tahlili yaptirin..
|
|
![]() |
|
secil ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey oglum icin tahlili bugun yaptirabildim kaka tahlili sonucu 10-15 maya goruldu yaxiyor yag:8-10 .parazit inceleme:gorulmedi lokosit :gorulmedi yaziyor.degerlendirirseniz sevinirim esim ve ben de yaptiricaz cok tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kakada bir sey yok.. Antibiyotik kullanmayin.
Ic camasirlarinizin iyi durulandigindan emin olur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|