|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SEVGİM41 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nis 2014 Konum: ev Durum: Aktif Değil Puanlar: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Oca 2015 Saat 02:25 |
hocam arkadaşımın 13 aylık kızı var yürümüyor henüz 8 kg 72 cm çok iştahsız ek gıda almak istemiyo ve sürekli grip oluyo biri yanında hapşırsa kapıyo hemen arkadaşım doktordan çıkmaz doktor ne derse onu yapar yanlış olsa bile çocuğun bağışıklığı zayıf olabilir mi ne yapmalıyız düzelmesi için
|
|
sevgi özdemir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119067 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 ayda cocuk yuruyecek diye bir kaide YOK!!!
Bagisikligi cok anlattim, sahtekarlara inanmayin, bagisikligi olusturacak ve mevcudu "kuvvetlendirecek" bir ilac veya "ot" yok. Hepsi, sarlatanliktir. Ya hastaligi gecirecek, yada asi olacaksiniz.. Gerisi palavra. |
|
![]() |
|
SEVGİM41 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nis 2014 Konum: ev Durum: Aktif Değil Puanlar: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aşı ne aşısı hocam ben bilmiyorum da en azından arkadaşıma söylerim
|
|
sevgi özdemir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119067 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal COCUKLUK asilari... BCG, 5'li karma, KKK, Zaturre asilari gibi..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|