Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - krup
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkrup

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: krup
    Gönderim Zamanı: 11 Oca 2015 Saat 07:22
merhaba hocam

oglumun (5 yasinda ) sesi kisikdi dun gunduz  bu gece de krup oksuruguyle uyandi, battaniyeye sarip pencerye çikardim ama durduramadim fazla istemedi iki sfer birer dakka anca durdu oda yetmedi oksurugu kesmeye azaltdi ama durmadi yarim saatden fazla surdu oksuruk, simdi geçti ama nefes alip verirken çok hirilti duyuluyor ozellikle nefes alirken, ses seda zaten yok hepden gittii ..

decort ilaci ni pazartesiden once temin edemem ,baska yapabilecegim ne var hocam evdeki imkanlarimla  .. daha onceki kruplarinda hriiltili nefes aldigini hatirlamiyorum normalmi bu ..Sleepy

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117887
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2015 Saat 18:12
Zaten bu sikintili durum daima; 3 gece surer.. 3 gece Pazar gecesi dolacaksa, Pazartesi igne yaptirmanin anlami yok.
Odasi en azindan, "SOGUK" olsun.
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2015 Saat 19:25
çok tesekkurler  hocam, bugunde sesimiz kisik boru gibi resmen : (
bu geeceyide atlatinca geriye bir gece kaliyor,dr da igne  vermiyor zaten , decortla ayni içerikli damla veriyor ( fransadayim ben )

odasinin kaloriferini kapatiyorum hemen ..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117887
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2015 Saat 21:43
Avrupada da doktorlar, artik bizdekiler kadar geridirler.. Dusunun, Ingiltere bile Turkiye ye, hasta gonderiyor.
Dediklerimi uygulayin, okumaya devam edin.
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2015 Saat 00:13
valla hocam korkmasam yapmakdan bi dahaki izine gelmemde o igneyi alip gelicem , her ki$ bi kere mutlaka krup oluyor oglum hep ayni hikaye kortizonlu damlaSleepy
ben sizi okuyorumda bu ilaç konusunda kistlaninca elim kolum bagli kaliyorum

bugunde oksururse disari gondericem oglani, mahalleyi turlasinlar artik napayim :))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.