|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Oca 2015 Saat 07:22 |
merhaba hocam
oglumun (5 yasinda ) sesi kisikdi dun gunduz bu gece de krup oksuruguyle uyandi, battaniyeye sarip pencerye çikardim ama durduramadim fazla istemedi iki sfer birer dakka anca durdu oda yetmedi oksurugu kesmeye azaltdi ama durmadi yarim saatden fazla surdu oksuruk, simdi geçti ama nefes alip verirken çok hirilti duyuluyor ozellikle nefes alirken, ses seda zaten yok hepden gittii .. decort ilaci ni pazartesiden once temin edemem ,baska yapabilecegim ne var hocam evdeki imkanlarimla .. daha onceki kruplarinda hriiltili nefes aldigini hatirlamiyorum normalmi bu .. ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaten bu sikintili durum daima; 3 gece surer.. 3 gece Pazar gecesi dolacaksa, Pazartesi igne yaptirmanin anlami yok.
Odasi en azindan, "SOGUK" olsun. |
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok tesekkurler hocam, bugunde sesimiz kisik boru gibi resmen : (
bu geeceyide atlatinca geriye bir gece kaliyor,dr da igne vermiyor zaten , decortla ayni içerikli damla veriyor ( fransadayim ben ) odasinin kaloriferini kapatiyorum hemen .. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Avrupada da doktorlar, artik bizdekiler kadar geridirler.. Dusunun, Ingiltere bile Turkiye ye, hasta gonderiyor.
Dediklerimi uygulayin, okumaya devam edin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla hocam korkmasam yapmakdan bi dahaki izine gelmemde o igneyi alip gelicem , her ki$ bi kere mutlaka krup oluyor oglum hep ayni hikaye kortizonlu damla
![]() ben sizi okuyorumda bu ilaç konusunda kistlaninca elim kolum bagli kaliyorum bugunde oksururse disari gondericem oglani, mahalleyi turlasinlar artik napayim :)) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|