|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mehmetinannesi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetinannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Laranjitmi , gripmiGönderim Zamanı: 13 Oca 2015 Saat 11:21 |
|
Merhaba Kadir bey,
Oğlum 3 yaş 10 aylık, 20 kg, 110cm, 07/2014 den beri kreşe gidiyor.malum devamlı hastalanıyor. 1aydır geçmeyen burun ve geniz akıntısı bulunmaktadır.sizin yazdıklarınızı uyguluyorum.ancak dün Öksürük de başlayınca yatmadan evvel sıcak buhar uyguladım.(limonlu bal devamlı veriyorum)gece çok daha kötü oldu, havlama tarzında sabaha kadar devamlı öksürdü.daha öncede bu durumla karşılaştığımızda çok korkmuş ve hemen Dr a gitmiştik, laranjit teşhisi konulmuş, soğuk buhar ve kortizon verilmişti. Açıkcası ben ciğerden gelen sesi anlayamıyorum, şimdi ne yapmalıyım hocam? Öksürüğümüz ve hırıltı devam ediyor. Dr a gitmelimiyiz. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2015 Saat 20:36 |
|
Eski mailleri okuyun.. Eger; Akut Larenjit (Krup) ise, havlar tarzda oksurukler olacaktir. 3 gece surer, ondan sonra siradan bir Grip gibi seyir gosterir...
Bu konu defalarca anlatildi. eski maillere bir goz atin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|