|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 205 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Oca 2015 Saat 13:14 |
hocam oglum iki yas bır aylık. kucukken harıta dıl teshısı konmustu. genelde hastalandıgında dırencı dustugunde dılının seklı dokusu degısıyor. bır ıkı haftadır burun akıntısı vardı eskı bal-lımon-coldmıx formullerımızle devam ettım. bır ıkı gun atesi yukselır gıbı oldu. sonra gece kulagını gostererek acıyor dedı,iliadın damlattım rahatladı. Gribi henuz gecmıs degıl ama burun akıntısı koyulastı. gozunde de capaklanma var,damla kullanıyoruz fakat elı agzından cıkmıyor. dılınden cok rahatsız oluyor sanırım. Hala emiyor ama hıc dılındekı degısımden bu kadar rahatsız oldugu olmamıstı,elıyle dılını tutuyor,habıre etrafı yalamak ıstıyor. parmakları uzun sure suda kalınca büzülür ya deri,öyle büzülüyor. 5 parmagı bırden agzında. dun aklıma geldı bırden piraldın kullanılıyordu dıye ondan surdum caresızlıkten,işe yaradı mı bılmıyorum ama dırencını yukseltmek ıcın cınko demır gıbı takvıyeler kullanmamızı tavsıye eder mısınız?
NOt: hocam bu kısmı aksam ekledım oglum dılıyle parkelerı yalıyor. dılının ustunde bır sey var sanıyor da ondan mı yapıyor,rahatladıgı ıcın mı yapıyor bılmıyorum ama dılını gosterdı en sonunda dili caprazlama boylu boyunca daha kabarık bir şerit ıle kaplanmıs.belli yuzeyler duzgun bellı yerler gozle gorulur derecede farklı bir kabarıklıga ve dokuya sahip Düzenleyen mrb - 13 Oca 2015 Saat 19:40 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Harita dil" herhangi bir rahatsizlik veya sikinti yaratmaz. Pyraldin kullanin.
Grip icin anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|