|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmed faruk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmed faruk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Oca 2015 Saat 13:15 |
Merhaba Hocam,
Sizi belki de basit bir soru için rahatsız edeceğim ama benim oğlum 37.haftada 2.250 gr. ve 46 cm doğdu.suanda 6.5 aylık. 65cm ve 7 kilo.Sizce doğum kilosuna göre gelişimi nasıl.6 ay tüm baskılara rağmen sadece anne sütü verdim.ek gıdaya yeni başladık. Gecenlerde devlet hastanesine gittik ama kargaşadan sorularımı soramadım bile.nerdeyse sağlıklı,hasta olmayan bir bebek götürdüğüm için azar işitecektik. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk sayfada; "Boy-Kilo" cetveli var, yeni kondu, oradan takip edin.
Dogumda; 4cm olan eksik, 2cm.ye inmis. Dogumda; 1.250gram olan eksik, 1kiloya inmis. Bu sekilde degerlendireceksiniz. |
|
![]() |
|
ahmed faruk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmed faruk
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim.tabloyu da kaydettim ordan takip edeceğim inşAllah.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|