|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
b.ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2010 Konum: İZMİR/BUCA Durum: Aktif Değil Puanlar: 333 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Oca 2015 Saat 19:17 |
http://i.hizliresim.com/jvNq3g.jpg hocam 6 yaşındaki oğlumun dişleri cok sıkıntlı.fotoda görünen şişlik ve o çürük diş için ne dersiniz acaba.cok tesekkür ederim
|
|
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Abse yapmis, mutlaka bir disciye gitmeniz lazim..
Zymafluor kullanmiyorsunuz herhalde!!! |
|
![]() |
|
b.ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2010 Konum: İZMİR/BUCA Durum: Aktif Değil Puanlar: 333 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bugün dra götürdük.geniş çaplı röntgen istediler.apse olmuş agumentin verdi.çürük diş için ise eğer röntgene bağlı olarak eğer arkadan hemen diş geliosa çekicekler yoksa tedavi uygulancak.malesef zymaflur kullanmıoruz.ben daha erken çağlarda kullanmıştım.hala kullansam bi faydası olurmu acaba.antibiyotik kullanmasam da apse geçermi acaba hocam çok teşekkür ederim...
|
|
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik; SART...
Zymafluor'a baslayin, 15 yasina kadar kullanin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|