|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
brckbt ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Oca 2015 Saat 21:09 |
![]() Hocam kızım 07.10.2013 doğumlu. 1 yaş bitene kadar düzenli devit 3 damlasını 5 damla kullandık. Henüz ampul içirmedim. Bacaklarında herhangi bir sorun var mı ? Teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her sene; 1Ampul Dvit3 icirin.. Bacaklardaki hafif ayrilik; TOMBISLIKTEN... Ilave Dvit3 gerekmez.
|
|
![]() |
|
brckbt ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam danışmak istediğim başka bir konu daha var.
![]() Sorun annemin diş etindeki bu renk değişimi. Yaklaşık 2.5 senedir var ve hafif büyüdü. Bir dermatolog eksizyonel biyopsi dedi bir diğeri gereksiz dedi diş hekimi önemli bir oluşum değil derken plastik cerrah alınsın dedi. Bu konu hakkında ne yapacağımızı bilemedik. Herhangi bir ağrı yok yüzeyde pütürlenme yok. Bir fikriniz var mı acaba ? Teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Doku icine kanama olmus, ve aciga cikan "Demir elementi" dis etinde boyama yapmis... Ellesmeyin, uyuyan yilani uyandirmayin..
Ne demekmis; "Biyopsi"??? Ben soyleyeyim, biyopside ne cikacagini; " Hemosiderin yuklu hucreler var" denilecek. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu lekelenme menopoz sonrası oluştu o dönem menıpoz için ilaç kullanımı da vardı bu düşündürdü bizi. Bi de vücudumuzda özellikle güneş almayan kısımlarda oluşan benler pigmentasyonlar tehlikeli diye okumuştum. Herhangi bir darbe olmadan kanama olabilir mi ve bu yavaş yavaş büyür mü ?veya vücudumuzdaki büyüyen benler hep zararlı mıdır ?Vaktinizi alıyorum kusura bakmayın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dis etlerinde; "pigment hucreleri" YOKTUR.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|