Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Akut Bronşit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAkut Bronşit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
amelya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 14
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı amelya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Akut Bronşit
    Gönderim Zamanı: 26 Oca 2015 Saat 22:45
Kadir bey merhaba.4 yaşındaki kızım geçirdiği gribin ardından yaklaşık 1 aydır çok kötü bir şekilde dolu dolu öksürüyor.bunun dışında hiçbir sıkıntısı yok.dün gece 1 saat boyunca Aralıksız öksürüğü için bugün doktora götürdüm.doktor ciğerlerini dinledi ve kötü deyip Röntgen istedi. Röntgende de gördüğüyle bunu onaylayıp akut Bronşit  Tanısı koydu.8tane 0.5 lik novasef iğne, 125ml lik macrol.bricanyl verdi.ben iğneyi sizin uyarılarınızı dikkate alarak kesinlikle yaptırmıyorum.çocuğu gereksiz yere korkutmak istemiyorum,şurup içebilen bir çocuk.sadece 125ml lik macrolu kullanayım mı?Yardımlarınızı bekliyorum.8 Yıldır 2 çocuğumda da sizin uyarılarınızda her hastalığı atlattık.teşekkürler...
Yukarı Dön
amelya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 14
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı amelya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2015 Saat 22:51
Bu arada bricanyl i de kullanayım mı?

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117900
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2015 Saat 06:09
SAKIN, o geri-zekalinin aklina uyup, hicbir ilaci vermeyin..
kac defa anlattim; Gripler en az; 2-3 hafta surerler, iyilesmeye yakin akinti koyulastigi icin, Oksuruk ses ve sekil degistirir, NORMALDIR.. Bu sarlatan Turk Cocuk doktorlari, her oksuren hastaya; Bronsit derler..
Eskiden hep Astim derlerdi, ne oldu ise, artik hep, Bronsit veya Zaturre diyorlar..

Bu sarlatanlari iyi mimleyin ve isimlerini unutmayin.. 1-2 sene icinde, nasil dansoz gibi kivirtacaklarini hep bereber gorecegiz.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Oca 2015 Saat 19:00
Yukarı Dön
ahmetkerem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahmetkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2015 Saat 16:29
Kadir bey mart 2010 doğumlu oğlum,dün gece uyumakta zorlandı dakikada solunum alma sayısı doğru sayabildiysem 45 gibiydi,gece sık sık kalktı karnım ağrıyor dedi bu sabah doktoro götürdüm,bu çocuğun astımı varmı dedi yok diyince bronşit olmuş dedi,10 dak oksijen verdik orda o iyi geldi.10 gün önce 2 gün ateşlenmişti uzun süredir doktora götürmüyorum sizi takip ederek fakat dün gece öyle hızlı hızlı nefes alınca korktum ateşide yoktu.CLİACİL 300000 EU 8 saatte 1,
,EVOSTEN 175MG/5 ML sabah akşam 1 ölçek ve Zinco verdi,çalışıyorum şimdi evi aradım ilaca henüz başlamadık oğlumun durumu iyiymiş,gece yine kötü olurmu acaba antibiyotiği kullanalım mı hocam yardımcı olursanız sevinirim.
Yukarı Dön
ahmetkerem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahmetkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2015 Saat 16:19
hocam bir önceki mesajda yazdığım ilaçların hiçbirini kullanmadım,bugün kontrolümüz vardı götürdüm,ciğerlerini dinledi dediki geldiğinizde çok kötü bronşitti şimdi çok iyi az kalmış antibiyotik bitince tekrar gelin kontrole.ben demedim ilaçları kullanmadık diye son kontrolde söyliyeceğim tamamen iyleşmiş desin o zamana saklıyorum.bunlar nasıl doktor ya anneler yürekleri ağzında dolaşıyor zaten kuzulara bişe olucak diye bu cahil doktorlar hem çocukları hasta ediyor hem anneleri,kötü kötü konuşup anneleride deprasyona sokuyorlar.Allah iyi etsin.deniz suyu kullandım sadece birde ketılda su kaynattıp çadır şeklinde uyurken solumasını sağladım.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117900
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2015 Saat 19:03
SAKIN; Verilen hicbir ilaci kullanmayin. Artik Tip Fakultelerinde, bu sahtekarligin egitimi verildiginden, Butun Cocuk doktorlari agiz birligi yapmis gibi ayni sahtekarliklari yapiyorlar, bu doktorlardan uzak durun.
Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. O doktorlari iyi mimleyin, sakin unutmayin..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Oca 2015 Saat 19:04
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.